157952

Heren tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Blue Ribbon 42 EURO

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

Heren tennisschoenen - Aanbevolen oppervlak klei, Kleur paars, Univerzální

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 157952

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Jet

Heren tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Blue Ribbon  42 EURO

Heren tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Blue Ribbon 42 EURO

127.09
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Aanbevolen oppervlak klei
Jaarcollectie 2022
Modellijn Jet
Kleur paars
Type schoen Univerzální
Gewicht tennisschoen 354 gr

Beschrijving

De Babolat Jet Mach 3 Clay Blue Ribbon herentennisschoenen zijn de topsportschoenen die zijn aangepast voor het spelen op klei. Bedankt je hoeft je geen zorgen te maken over blessures dankzij het nieuwe beenverstevigingssysteem. Daarnaast zijn de schoenen extreem licht, duurzaam en ademend.

Absorbeert schokken

Ze hebben schoenen speciale hielbekleding, de zogenaamde Babolat Het KPRS-X-systeem, dat is ontworpen voor de specifieke behoeften van tennissers. Tijdens het spel stappen spelers in een bepaalde hoek en bedankt EVA-pads van hoogwaardig onder druk gevormd schuim beschermen je hielen en voeten beter.

Duurzaamheid en weerstand gegarandeerd

De JET TERE schoen biedt uitzonderlijke duurzaamheid dankzij de speciaal ontworpen buitenzool. met Michelin Premium-technologie die slijtage door tennisspecifiek voetenwerk vermindert. De buitenzool met lage DIN (wrijvingsslijtage) van premium rubber zorgt voor de beste prestaties met de langste duurzaamheid. Het bovenwerk is een geweven naadloos materiaal uit één stuk met meer Kevlar-vezels en een rubberen teen. Zij samen met het voorste deel van de schoen biedt lange levensduur dankzij de duurzame rubbersamenstelling.


Je springt als Maxipes Fig op veren

Je weet dat je het hebt 9 drukpunten op de voet die het beste reageren op de demping van de schoenen? Zo niet, dan gebeurt er niets. Babolat zocht het voor je uit en bracht de kennis in de praktijk. Technologie Op basis van die drukpunten biedt Active Flexion aanbiedingen beste vering maar ook steun en reactie voor perfecte beweging op het veld.

Technologieën (1)

Babolat Matryx EVO

Maximale behendigheid

De van eerdere modellen in de Mach-serie bekende Matryx®-stofbovenlaag combineert het bestaande systeem met zeer sterke aramide- en polyamidevezels met een nieuwe, aangepaste rubberdiameter. Het resultaat is meer flexibiliteit en comfort. Matryx® EVO- technologie is ontworpen voor het optimale punt tussen comfort, ondersteuning en duurzaamheid.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen