162271

Badmintonset Talbot Torro Family Set

ID {{ productCode }}


De Talbot Torro Family badmintonset bestaat uit twee volwassen en twee verkorte kinderrackets van gehard staal met een duurzaam T-stuk (verbinding tussen de racketkop en -schacht), drie plastic ballen in een stabiele doos en een in hoogte verstelbaar net met ankertouwen en pinnen. Er zijn ook instructies voor het spel.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 162271

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Badmintonset Talbot Torro  Family Set

Badmintonset Talbot Torro Family Set

37.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Bij dit artikel zijn geen parameters vermeld

Beschrijving


De Talbot Torro Family badmintonset bevat alles voor een ontspannen potje badminton tussen twee volwassenen en twee kinderen.

In de hoogwaardige tas met ritssluiting en verstelbare schouderband zitten twee verkorte rackets voor volwassenen en twee verkorte rackets voor kinderen vanaf vijf jaar. Het racket voor volwassenen meet 66,5 cm, terwijl de kinderversie slechts 53 cm meet en een kleinere gripdiameter heeft die ideaal is voor een kinderhand.

Alle rackets zijn gemaakt van gehard staal in een robuuste constructie, met als voordelen de verbinding van de kop en de steel van het racket met een hoogwaardig, stabiel en volledig gesloten T-stuk dat niet gebogen kan worden. De rackets hebben een harde coating met een breisel van meerdere lagen.

De set bevat ook drie kunststof ballen met voet van synthetisch kurk, die worden bewaard in een stevige doos om vervorming te voorkomen. De set wordt afgesloten door een badmintonnet op telescopisch in hoogte verstelbare palen met pinnen en ankertouwen. Er zijn ook instructies voor het spel.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen