Merkenoverzicht in de categorie Badminton – Asics

Informatie over het merk Asics

Toen de Japanner Kihachiro Onitsuka in 1949 Onitsuka Tiger oprichtte, had hij een visie: Hij wilde sportschoenen produceren die atleten over de hele wereld zouden helpen hun persoonlijke doelen op een gezonde manier te bereiken. Het bedrijf werd ASICS.

De naam ASICS is een afkorting van de Latijnse uitdrukking "Anima Sana in Corpore Sano", wat betekent "In een gezond lichaam een gezonde geest".

ASICS ontwikkelt al meer dan 60 jaar sportschoenen en sportkleding, ondersteund door zes decennia van innovatief onderzoek en ontwikkeling, revolutionaire technologie en een succesvolle sportgeschiedenis. De zoektocht naar nieuwe oplossingen is altijd de drijvende kracht geweest achter al onze concepten, die sportschoenen een stap verder brengen.

Onze wetenschappelijke aanpak staat centraal, met onze ontwikkelingsstaf in het ASICS Research Centre in Kobe, Japan, die in elk stadium nauw samenwerkt met sporters over de hele wereld. Technologieën zoals ons GEL dempingssysteem, het revolutionaire Impact Guidance System (I.G.S.) en Biomorphic hebben ons geholpen een aantal van de meest comfortabele en prestatieverbeterende schoenen en kleding op de markt te creëren voor zowel professionele als recreatieve atleten.

Aantal getoonde artikelen 0–0 uit 0

Hier staan we helaas buitenspel :(

De door jou ingevoerde term kon niet worden gekoppeld aan een artikel uit onze database.

Geeft niet, probeer het nog eens. Of schrijf ons naar info@sportega.nl. We helpen je graag bij je zoektocht.