1521

Basis grip Karakal PU Super Grip Black

ID {{ productCode }}

Basis grip - basis wikkelen (Grip), Aantal stuks in de verpakking 1, lang leven fijne hechting aan de hand ("tackiness")

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1521

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Basis grip Karakal  PU Super Grip Black

Basis grip Karakal PU Super Grip Black

2.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Kleur Zwart
Type grip: basis wikkelen (Grip)
Aantal stuks in de verpakking 1
Gewoonlijk verkrijgbare kleuren: Zwart
Belangrijkste voordeel van de grip: lang leven, fijne hechting aan de hand ("tackiness")

Beschrijving

De Karakal PU Super Grip Black in zwart is een topklasse en 's werelds langst verkochte tweelaagse basiswrap die speciaal is ontwikkeld voor squashrackets (dit model wordt met kleine aanpassingen al meer dan 20 jaar verkocht!).

De basis van het succes is voornamelijk de basislaag van zacht PU-materiaal (polyurethaan) met katoenvezels, gevolgd door een laag gemodificeerd PU500-materiaal met een licht klevende en zeer prettig aanvoelende antisliplaag op het oppervlak, die zorgt voor een perfecte grip van het racket tijdens langer en veeleisender spel en tegelijkertijd zorgt voor een uitstekende vocht- en zweetabsorptie.

De gesneden conus aan de rand van de wikkel vergemakkelijkt het gelijkmatig omwikkelen van de rackethandgreep.

De wrap is ontworpen als een basisgrip (Replacement Grip), wat betekent dat hij direct om het handvat van het racket wordt gewikkeld (in plaats van de originele wrap). Hoewel het een basis wrap is met zijn eigen zelfklevende laag, wikkelen veel spelers het direct op de originele grip van het racket.

We raden deze wrap ten zeerste aan voor squashrackets, maar niet voor badminton- en tennisrackets. Voor deze rackets zijn er veel geschiktere wraps op de markt.

Bekijk hoe u de grip op de juiste manier omwikkelt

Náhled videa

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen

Gerelateerd (1)

Alternatief (2)