48729

Compressiekousen VOXX

ID {{ productCode }}

Compressie kniekousen verbeteren de doorbloeding, voorzien de spieren van zuurstof en voorkomen zwelling van kuiten en enkels. Je kunt ze gebruiken bij -5 en 20 graden Celsius.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 48729

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 6.33 €
Compressiekousen VOXX

Compressiekousen VOXX

12.50
6.33
Je bespaart 6.17 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 6.33 €

Parameters

Geslacht unisex
Kleur Groen
Materiaal 78% polyamide, 12% elastaan, 10% silproX

Beschrijving

VOXX Protect compressie kniekousen helpen de juiste doorbloeding en verbeteren de spieroxygenatie. Onaangename krampen behoren nu tot het verleden. Bovendien werken ze als een goede preventie tegen spataderen en zwelling van de enkels of kuiten bij langdurig zitten en staan. Temperatuurgroep B maakt dragen mogelijk bij -5 en 20 graden Celsius. Kniekousen kun je bijvoorbeeld gebruiken bij hardlopen, bergwandelen of tennissen.

Maximale prestatie

De functionele eigenschappen van compressie kniekousen kun je vooral tijdens het sporten gebruiken. Geleidelijke massagedruk heeft een positieve invloed op de bloedstroom. Hierdoor voorzien kniebeschermers van zuurstof voor de spieren en helpen ze bij de regeneratie. Niets houdt u tegen om maximale prestaties te leveren.

Ziektepreventie

Kniebeschermers ondersteunen maximale sportprestaties, maar werken ook uitstekend als preventie tegen spataderen. Ze helpen zwelling van de kuiten en enkels te voorkomen, vooral bij langdurig staan ​​en zitten.

Comfort op de eerste plaats

Kniekousen zijn gemaakt van een combinatie van verschillende materialen. Dit maakt ze extreem comfortabel en elastisch. Het past zich perfect aan de vorm van je voet aan. Een ander voordeel is de antibacteriële bescherming met silproX-materiaal met zilverionen, dat onnodig zweten van de voet en de vorming van geurveroorzakende bacteriën voorkomt. Zo blijf je fris en droog tijdens het sporten en normale activiteiten.

Modern ontwerp

Wat het ontwerp betreft, heeft de fabrikant ingezet op een smaakvolle moderne look die op het eerste gezicht in het oog springt. De dominante groene kleur heeft een positief effect. Zwarte en lichte details verfraaien alleen het hele ontwerp. Je kunt er zeker van zijn dat deze kniekousen elke outfit aangenaam opfleuren.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen