13124

Dak fietsendrager Thule EuroWay G2 920

ID {{ productCode }}

De fietsendrager op de trekhaak is ontworpen voor het veilig vervoeren van fietsen. Hiermee kunt u 2 fietsen vervoeren.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 13124

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 379.00 €

Andere varianten van het model EuroWay

Dak fietsendrager Thule EuroWay G2 920

Dak fietsendrager Thule EuroWay G2 920

449.95
379.00
Je bespaart 70.95 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 379.00 €

Parameters

Modellijn EuroWay

Beschrijving

Het model vervangt de nieuwere en meer geavanceerde Thule Velocompact 924

De Thule EuroWay G2 920 aanhangerwieldrager is ontworpen voor het veilig vervoeren van fietsen. Thule EuroWay G2 920 maakt het vervoer van 2 fietsen mogelijk. Het model wordt gekenmerkt door een gemakkelijke en snelle bevestiging aan de trekhaak door de hendel slechts één keer aan te draaien - er hoeft niets te worden gecentreerd - u hoeft hem alleen maar aan te trekken en vast te draaien. Iedereen kan de installatie zonder hulp uitvoeren!

Perfecte beveiliging

Het nieuwe systeem waarbij de trekhaak met behulp van de vergrendelingshendel aan de drager wordt gekoppeld, kan door iedereen worden uitgevoerd. Een kleine kracht is voldoende om de drager vast te zetten en toch wordt een grote stabiliteit van de drager bereikt.

Dankzij opklapbare toegang tot de kofferbak

Dankzij de mogelijkheid om de bagagedrager in een grote hoek op te klappen, is het openen van de achterdeur eenvoudig. De ingebouwde stop voorkomt dat de wielen in contact komen met de grond. Het vouwsysteem wordt bediend door een voetpedaal. De drager kan worden opgevouwen en vervolgens in de kofferbak van de auto worden opgeborgen.

Gemakkelijk fietsen laden

Er wordt gebruik gemaakt van een verwijderbare oprit om het laden van fietsen gemakkelijker te maken. De drager beschikt over een afneembare framehouder waarmee je het bevestigen van je fietsframe makkelijker en sneller maakt. Je kunt hem eenvoudig verplaatsen op de plek die het beste aansluit bij de positie van het fietsframe.

Om de wielen vast te zetten worden riemen met spangespen gebruikt. Zowel de drager op de trekhaak als alle wielen op de drager kunnen worden vergrendeld. Sloten zijn inbegrepen in het pakket.

Basis kenmerken:

  • geschikt voor alle fietsen en bandenmaten
  • bevestiging van 2 wielen met frames met een diameter van 22-80 mm
  • draagvermogen van de drager is 46 kg
  • wielbasis 19 cm

Verlichting

De Thule EuroWay G2 920 bagagedrager heeft geïntegreerde achterlichten die worden aangesloten op een stopcontact dat is ontworpen om een ​​aanhanger aan te sluiten. De drager is gemaakt in Duitsland en de connector voor het aansluiten van de verlichting heeft een ander aantal polen dan normaal wordt meegeleverd bij auto's gemaakt in Tsjechië. Controleer hoeveel polen (pinnen) uw stopcontact heeft. Als deze 7 pinnen heeft, moet u bovendien de stekkeradapter 9906 bestellen.

Heb je een reserve op de achterdeur? Met adapter 9042 kan de Thule EuroWay G2 920 met een reservewiel aan de achterkant van een auto worden bevestigd. (LET OP: het gebruik van de adapter vermindert de transportcapaciteit met één fiets.)

TUV SUD-certificaat Veiligheid bevestigd door tests

Het Duitse TÜV Instituut heeft dit product getest en goedgekeurd en voldoet daarmee aan de strenge Europese normen. Het product heeft ook de CityCrash-veiligheidstests doorstaan.

Rijd niet zonder kenteken op de drager

Het kenteken moet aan de voor- en achterzijde van de auto zichtbaar zijn. Daarom wordt de drager geleverd met een kunststof frame waarin je de achterste kentekenplaat kunt plaatsen. Waar het voorheen nodig was om de kentekenplaat van de auto naar de vervoerder over te brengen, is er dankzij de gewijzigde wet tegenwoordig een veel eenvoudigere optie: u kunt een derde kenteken voor de vervoerder aanvragen en deze bij het wegvoertuig kopen register.

het gebruik van een derde imitatiekentekenplaat is illegaal

Dit model is nu vervangen door de Thule EuroClassic G6 928 trekhaakdrager of de Thule Velocompact 924 drager.

schurende sloten

Betere bescherming tegen dieven

Alle Thule bagagedrager-, koffer- en andere uitrustingssloten zijn nieuw vervaardigd zonder een gestempeld slotnummer op het inzetstuk.

Het nummer blijft op de sleutels gestempeld. Deze maatregel is door Thule ingevoerd voor een betere bescherming tegen dieven. Wij raden aan de nummers op de sleutels te noteren en deze samen met de garantiekaart te bewaren voor mogelijk verlies van sleutels.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen

Gerelateerd (1)

Gerelateerde artikelen (3)