33960

Dakdrager Thule WingBar Edge 9596 zwart

ID {{ productCode }}

Dakdrager (92,5 cm, 102,5 cm) voor auto's met lengtegraden. Echt stil, met een lage luchtweerstand, minimaliseert het brandstofverbruik.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 33960

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 270.00 €

Andere varianten van het model WingBar

Dakdrager Thule WingBar Edge 9596 zwart

Dakdrager Thule WingBar Edge 9596 zwart

270.00
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 270.00 €

Parameters

Materiaal aluminium, kunststof

Beschrijving

AANDACHT! Dit is geen complete drager

Voor de eindmontage op de auto moet dit product ook worden aangeschaft met een Thule montageset. Maak daarom gebruik van onze Thule configurator, die met alles specifieke dakdragers voor uw auto opsomt.

De dakdrager Thule WingBar Edge 9596 zwart met een laadbreedte van 92+ 102,5 cm is ontworpen voor auto's met lengtegraden. Het lage profiel en de strakke verbinding van de voet met de stang garanderen een geweldig uiterlijk en functionaliteit.

Lage steunvoeten zijn al verbonden met de staven, voor een betere hantering en bevestiging. De drager is aerodynamisch, waardoor de luchtweerstand met 55% wordt verminderd in vergelijking met de Thule Aero-dragerstangen en het brandstofverbruik wordt geminimaliseerd.

De stille dienaar

Thule WingBars hebben een gestructureerde rubberen WindDiffuser die in een T-sleuf is geplaatst. Het verstoort de luchtstroom beter dan een glad oppervlak. De drager is tot 90% stiller dan Aero bars. De luchtverspreider voorkomt ook dat de lading zijwaarts verschuift.

Eenvoudige uitwisseling van dragers

Steunbalken met T-groef maken het nog gemakkelijker om de originele accessoires te vervangen. Wil je bijvoorbeeld een fietsendrager vervangen door een skidrager, dan schuif je eenvoudig de originele uit en schuif je de nieuwe erin. Steek gewoon de T-adapterin de groef van de stang. Aan dit steunbalksysteem kunnen veel originele Thule beugels en andere accessoires worden bevestigd.

De staven zijn licht gebogen voor een strakkere en betere pasvorm.

De installatie is heel eenvoudig. Het bevestigingssysteem van de voet is voorzien van een kunststof hoes, die een slot bevat om de voeten aan de drager te vergrendelen.

Let op: door de nieuwe brede vorm van de WingBar-steunstang kunt u een Thule ProRide 591 of Thule FreeRide 532 fietsendrager niet meer bevestigen anders dan met behulp van een T-adapter.

De maximale belasting is 75 kg.

Het pakket bevat twee steunbalken, 81,6 cm en 89,6 cm lang, met vier voeten.

TUV SUD-certificaat Veiligheid bevestigd door tests

Het Duitse TÜV Instituut heeft dit product getest en goedgekeurd en voldoet daarmee aan de strenge Europese normen. Het product heeft ook de CityCrash-veiligheidstests doorstaan.

Náhled videa

We zullen helpen, we zullen adviseren

Thule-configurator

Weet je niet wat je moet doen? Weet u niet zeker of het precies in uw auto past? In onze configurator vindt u voor elke auto de oplossing.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen

Video (1)