157941

Dames tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Pink/Black

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

Dames tennisschoenen - Aanbevolen oppervlak klei, Kleur paars, Type schoen Ultralicht, inzet van wedstrijden en toernooien

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 157941

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Jet

Dames tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Pink/Black

Dames tennisschoenen Babolat Jet Mach 3 Clay Pink/Black

117.91
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Aanbevolen oppervlak klei
Jaarcollectie 2022
Modellijn Jet
Kleur paars
Type schoen Ultralicht
Gewicht tennisschoen 289 g
Aanbevolen gebruik inzet van wedstrijden en toernooien
Bovenmateriaal Babolat Matryx EVO
Materiaal middengedeelte Babolat KPRS-X EVA
Materiaal zool Michelin-klei

Beschrijving

De Babolat Jet Mach 3 Clay Pink/Black damestennisschoenen in de kleur roze zijn sportschoenen die geschikt zijn voor het spelen op gravelbanen. Hij zal vooral in de smaak vallen bij de veeleisende club- en toernooispelers die op zoek zijn naar behendigheid op de baan. Het Matryx Evo bovenwerk uit één stuk is zeer ademend en lichtgewicht.

Maximale behendigheid

De van eerdere modellen in de Mach-serie bekende Matryx®-stofbovenlaag combineert het bestaande systeem met zeer sterke aramide- en polyamidevezels met een nieuwe, aangepaste rubberdiameter. Het resultaat is meer flexibiliteit en comfort. Matryx® EVO-technologie is ontworpen voor een optimaal samenspel tussen comfort, ondersteuning en duurzaamheid.

Je springt als Maxipes Fig op veren

Je weet dat je het hebt 9 drukpunten op de voet die het beste reageren op de demping van de schoenen? Zo niet, dan gebeurt er niets. Babolat zocht het voor je uit en bracht de kennis in de praktijk. Technologie Op basis van die drukpunten biedt Active Flexion aanbiedingen beste vering maar ook steun en reactie voor perfecte beweging op het veld.

Absorbeert schokken

Ze hebben schoenen speciale hielbekleding, de zogenaamde Babolat Het KPRS-X-systeem, dat is ontworpen voor de specifieke behoeften van tennissers. Spelers stappen onder een specifieke hoek tijdens het spelen, en de EVA pad van hoogwaardig drukgevormd schuim beschermt je hielen en voeten beter.

Babolat Michelin Prestaties

De ultra-duurzame Babolat-zool is ontwikkeld in samenwerking met door Michelin en is ontworpen speciaal voor de behoeften van tennissers. Zool van premium rubbers met een lage DIN (wrijvingsslijtage) waarde garanderen de beste prestaties met de langste levensduur.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen