95651-3632

Dames tennisschoenen Wilson Kaos Swift Clay Space/Blue 37 1/3 EURO

ID {{ productCode }}

Dames tennisschoenen - Aanbevolen oppervlak klei, Kleur Blauw, inzet van wedstrijden en toernooien opleiding

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 95651-3632

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Kaos

Dames tennisschoenen Wilson Kaos Swift Clay Space/Blue 37 1/3 EURO

79.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Aanbevolen oppervlak klei
Jaarcollectie 2021
Modellijn Kaos
Kleur Blauw
Type schoen Ultralicht
Gewicht tennisschoen 266 g
Aanbevolen gebruik inzet van wedstrijden en toernooien, opleiding
Bovenmateriaal synthetisch materiaal, elastisch ultrabestendig synthetisch materiaal, mesh-werk
Materiaal middengedeelte R-DST+
Materiaal zool Yonex Endurance Rubber II, Duralast

Beschrijving

Damestennisschoenen Wilson Kaos Swift Clay Space/Blue op een gravel ondergrond in een superlichte constructie met Kaos Chassis-technologie voor uitstekend comfort en stabiliteit. De constructie van de Endofit binnenschoen sluit perfect aan op de voet voor ultieme stabiliteit en comfort. R-DST+ dempingsschuim is het beste dat Wilson te bieden heeft in hun schoenen. Uitstekende demping met afstoting van de ingevoerde energie terug in beweging.

De premium Ortholite-binnenzool van EVA-schuim is een leuke bonus. De schoenen zijn geschikt voor zeer behendige spelers, in ieder geval op clubniveau, die met perfecte beweging het hele veld proberen te bestrijken.


Snel als Snel

De lichtste en meest betaalbare prestatieschoen uit het bijgewerkte Kaos-assortiment voor 2021. De nieuwe tweedelige Kaos Chassis constructie maakt de schoen comfortabeler, flexibeler en tegelijkertijd stabieler. Het simuleert de natuurlijke beweging van de voet door interne systemen om maximale snelheid en efficiënte overdracht van energie in beweging te garanderen. Het klassieke vetersysteem is sterk en betrouwbaar. De rubberen Drag Pad draagt ​​bij aan de duurzaamheid van de schoen in het voorste mediale gedeelte. Op de hiel zit aan beide kanten een dempingspad rond de enkel, die de schoen verstevigt en tevens dient als bescherming voor schoen en enkel bij moeilijke slides. De duurzame Duralast-zool gaat een heel seizoen van veeleisende trainingen en wedstrijden mee. Het zijn schoenen voor snelle en lichtere spelers die met perfecte beweging het hele veld proberen te bestrijken.


– Michal Bayerl, tenniscoach 2e klas –

Technologieën (5)

WILSON Endofit

Zoals in katoen

De interne Endofit- constructie omsluit de voet perfect en versterkt het been als geheel, inclusief de enkel, voor ondersteuning tijdens plotselinge zijwaartse bewegingen en stuiters. Hierdoor minimaliseer je het risico op een verstuiking van je enkel en mogelijk letsel.

Naar informatie over technologie

WILSON R-DST+

Wees altijd alert

De uitzonderlijk hoogwaardige tussenzool van R-DST+ EVA-schuim biedt geweldige hielflexibiliteit en verbeterde teenstuit voor snellere respons. Om het winnende schot te spelen, moet je altijd alert zijn en je tegenstander een stap voor zijn. Een verdere vermindering van de reactietijd zal u helpen te winnen.

Naar informatie over technologie

Duralast

Druk je stempel op de baan

De rubberen zool metDuralast-technologie is zeer duurzaam en hechtop alle soorten ondergrond. Bovendien verbetert het de vering en respons bij plotselinge bewegingen. Met perfecte tractie domineer je het veld met perfecte bewegingen.

Naar informatie over technologie

WILSON Kaos Chassis

Constructie van straaljagers

Uitgerust met Wilson Kaos Chassis- technologie, heeft de schoen een tweedelige constructie die is geïnspireerd op het ontwerp van straaljagers. Deze technologie zorgt voor de natuurlijke beweging van de voet door twee mechanismen in te schakelen: flexibele ondersteuning van de voetboog voor comfort en snelheid; zijdelingse ondersteuning voor torsiecontrole en verbeterde stabiliteit.

Naar informatie over technologie

WILSON Ortholite EVA Molded

Comfortabele en functionele binnenzool

De binnenzool van de schoen is gemaakt van Ortholite® EVA-schuim met hoge dichtheid. Dit maakt het zacht en duurzaam.
Wilson-Ortholite.jpg

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen