1434519

Dames zaalschoenen Yonex Power Cushion Comfort Z3 Women Black/Mint

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

Zeer snelle en lichte schoenen, waarvan de belangrijkste kenmerken comfort, stabiliteit en snelheid zijn.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1434519

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Dames zaalschoenen Yonex  Power Cushion Comfort Z3 Women Black/Mint

Dames zaalschoenen Yonex Power Cushion Comfort Z3 Women Black/Mint

169.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Kleur Groen, Zwart
Jaarcollectie 2024/25
Bovenmateriaal synthetisch materiaal
Tussenzool Synthetische hars
Zool Yonex-rubber
Niet-afgevende (non-marking) zool Ja
Spelersniveau race- en toernooi-inzet
Schokdemping dempingszone in het hielgebied

Beschrijving

De Yonex Power Cushion Comfort Z3 Zwart/Mint Dames Indoorschoenen bieden het beste wat je van een indoorschoen mag verwachten. Dit zijn zeer snelle en lichte schoenen, waarvan het belangrijkste kenmerk comfort en stabiliteit is.

Basisparameters

  • Een speciaal gevormde binnenzool zorgt voor betere mobiliteit en snellere reacties.
  • De ultralichte tussenzool van de Yonex msLite X vermindert het gewicht aanzienlijk en verhoogt de wendbaarheid en bewegingssnelheid op de baan.
  • Dankzij de technologie die de schokabsorptie ondersteunt, ontlast u uw voeten aanzienlijk van de last.
  • De vorm van de schoen biedt steun aan de voetboog en stabiliseert de hiel.

Technologieën (8)

YONEX Synchro-Fit Insole

Beter contact met de schoen

De speciaal gevormde Synchro-Fit binnenzool maakt het mogelijk om meer contact tussen de schoen en de voet te behouden, wat zorgt voor een betere mobiliteit, een snellere reactie op dynamische bewegingsveranderingen en een efficiëntere energieoverdracht.

Naar informatie over technologie

YONEX Double Russel Mesh

YONEX Double Russel Mesh

Dit superlichte en duurzame gaas zorgt voor een acht keer betere luchtuitwisseling dan conventionele materialen en zorgt voor maximale vochtafvoer van de voet.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Graphite

Grafiet versterking

Power Graphite-technologie is een grafieten plak die in het midden van de schoen is ingebed om de hele constructie lichter te maken en tegelijkertijd de schoen te stabiliseren tegen verdraaien tijdens extreme slides en lunges.

Naar informatie over technologie

YONEX Durable Skin Light

Duurzaam en lichtgewicht bovenwerk

Hoogwaardig gaas vereist een sterk materiaal om de structuur van de schoen te versterken. YONEX Durable Skin Light polyurethaanfilm is licht, zodat u geen zware last met u meesleept, en tegelijkertijd doet het niets af aan het comfort van andere materialen. Tijdens bounces, slides en andere dynamische bewegingen krijg je duurzaamheid onder het mom van lichtheid.

Naar informatie over technologie

YONEX Toe Assist Shape

Duim omhoog voor voetsteun

De vorm van de schoen met Toe Assist Shape -technologie benadrukt de teen in een centrale positie. Hierdoor krijgen zelfs spelers met grotere duimenmaximale ondersteuning. Een bijwerking is meer steun voor de voetboog en een stabielere hiel.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Cushion+

Nog betere schokabsorptie

YONEX Power Cushion+ technologie zorgt voor een nog betere schokabsorptie dankzij een speciale elastische hars. Vergeleken met de originele YONEX Power Cushion-technologie is dit een toename van 25% in schokabsorptie. Als een rauw ei van 12 meter hoogte op een Power Cushion+ schuimoppervlak viel, stuiterde het ei 6 meter hoog zonder te breken.

Naar informatie over technologie

Yonex Radial Blade Sole

Een speciaal gevormde zool die zorgt voor grip in verticale, horizontale en diagonale richtingen en je zult met elke bal sneller zijn dan voorheen.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

Dankzij het Power Cushion System worden schokken in de voor- en achterkant van de schoen effectief opgevangen door twee kussens van speciaal schuim met dubbele dichtheid, die op hun beurt zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de initiële impactschok en zo schokken op de voet effectief elimineren en het hele been.

Het Power Cushion- systeem wordt goed geïllustreerd door een video van een vallend ei (vanaf een hoogte van 2 m), wanneer de impactenergie na de impact wordt overgedragen op de omgeving, valt het ei als een kussen en stuitert het weer omhoog zonder te breken.

Een speciale uitneembare Power Cushion- binnenzool met drie ingebouwde laterale torsiestabilisatoren (twee aan de binnenkant van de schoen, de derde aan de buitenkant) definieert de juiste positie en positie van de voet, voorkomt zijwaartse bewegingen van de voet in de schoen en verhoogt ook de algehele stabiliteit van de schoen
Hierdoor vermindert het effectief het risico op voeten.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen