70628

Elleboogtape Push Sports Arm Brace

ID {{ productCode }}

Push Sports Arm Brace Elbow Tape is een oplossing voor aandoeningen die verband houden met overbelasting van de elleboog, verlicht de peesspanning van de pees en matige schokken.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 70628

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Elleboogtape Push Sports  Arm Brace

Elleboogtape Push Sports Arm Brace

25.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Type blessure tenniselleboog (schouder)

Beschrijving

De Push Sports Arm Brace Elbow Tape is een handig hulpmiddel bij aandoeningen die verband houden met overbelasting van de elleboog, zoals tennis of een golf/speerelleboog. De tape drukt de betreffende spieren tegen het bot, waardoor de spanning van de peespezen van deze spieren op het ellebooggewricht wordt verlicht en het trillen wordt getemperd. Geschikt voor badminton, fietsen, fitness, golf, floorball, tennis, atletiek en meer.

Gemak en veiligheid

De sporttapes van PushSports zitten perfect en passen perfect, en bieden individueel instelbare compressie. Je kunt erop rekenen dat de tape ook tijdens het sporten stevig op zijn plaats blijft zitten. Dit eenvoudige hulpmiddel is vaak een enorme opluchting. Zoals altijd in dit geval ligt perfectie in de details (ontwerp, afwerking, gebruikte materialen...).

Aanvraag?

Bij een blessure wil je snel herstellen van de blessure en zo snel mogelijk weer terug komen. Ter preventie kan PushSports je helpen blessures als gevolg van hoge sporteisen te voorkomen. Bovendien worden veel blessures veroorzaakt door te veel beweging of door te zware of onregelmatige oefeningen. Het gebruik van Push Sports is echt geweldig.

Het beste voor je gezondheid

PushSports is ontwikkeld door een team van ervaren specialisten in nauwe samenwerking met professionele atleten en biedt precies wat de gebruiker nodig heeft. Het gebruik van hoogwaardige functionele materialen leidde tot een reeks ultradunne en zeer comfortabele sportriemen. Elke tape heeft dus een goed doordachte functie, geoptimaliseerd voor gezond en veilig sporten.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen