68842

Fietshandschoenen POC Avip

ID {{ productCode }}

De oranje POC Avip fietshandschoenen met lange vingers wegen slechts 0,05 kg, dus na een tijdje vergeet je dat je ze aan je handen hebt. Het materiaal voelt aangenaam aan.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 68842

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Fietshandschoenen POC  Avip

Fietshandschoenen POC Avip

70.00
47.99
Je bespaart 22.01 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 47.99 €

Parameters

Kleur oranje
Uitvoering lang (volle vinger)

Beschrijving

De fietshandschoenen met lange vingers POC Aip oranje zijn ontworpen voor alle veeleisende fietsers en fietsers die hun best willen doen voor hun prestaties. Lichtgewicht materiaal kan zelfs op warme zomerdagen worden gedragen.

AVIP glove

Lichtgewicht en duurzaam

Fabrikanten hebben de handschoenen aangepast zodat je ze zowel bij warm als koud weer kunt dragen. Lichtgewicht materiaal van 0,05 gram met ventilatieopeningen zorgt ervoor dat je handen niet zweten. Daarnaast is het oppervlak aangepast zodat het niet wegglijdt. Als je eenmaal je stuur vastpakt, glijden ze niet van je af.

De handschoenen zijn oranje van kleur en hebben een opvallend AVIP-ontwerp dat bijdraagt aan je veiligheid onderweg.

AVIP glovetitletitle
titletitle

titlepoctitle Het merk POC, een toonaangevende fabrikant van helmen, brillen, kleding en accessoires voor wintersport en wielrennen, werd in 2005 in Zweden opgericht.

Van meet af aan heeft het zich tot taak gesteld de levens te beschermen en de gevolgen van ongevallen bij atleten tot een minimum te beperken door sportuitrusting te ontwikkelen met het oog op optimale persoonlijke bescherming en veiligheid.

Technologieën (1)

POC AVIP

AVIP staat voor Aandacht, Zichtbaarheid, Interactie en Bescherming

Dit is POC's meest ambitieuze initiatief om de veiligheid van fietsers te bevorderen. Deze basiselementen zijn ontworpen en ontwikkeld om individueel en allemaal samen te werken.

De toenemende populariteit van fietsen brengt ook risico's en veiligheidsproblemen met zich mee die samenhangen met het delen van wegen met automobilisten, andere fietsers en voetgangers. Verkeersdeskundigen, artsen, psychologen hebben met de hulp van POC- en WATTS-laboratoria onderzoek gedaan naar dit gebied om de specifieke risico's van het wegverkeer met betrekking tot fietsers beter te begrijpen. Ze behandelden vooral perceptie, zichtbaarheid, kleur en contrast, communicatie, psychologie, digitale technologie, aerodynamica en andere gebieden.

Aandacht Het gaat om het bereiken van een eenvoudig maar essentieel doel: de aandacht van anderen vestigen op uw aanwezigheid. Attention zet de best mogelijke tools in om een ​​fietser in milliseconden duidelijk herkenbaar te maken in het verkeer.

Zichtbaarheid Optimalisatie van de zichtbaarheid in verschillende situaties, waaronder seizoen, weer, tijd van de dag, afstand, omgeving en lichtomstandigheden door het samenspel van kleur, materialen, contrast, patronen, beweging en licht.

Interactie Onderzoek naar mogelijkheden en kansen voor communicatie en technologische interacties tussen de berijder, automobilisten en voetgangers om proactieve veiligheid te bevorderen. De interactie ondersteunt ook de communicatie met de buitenwereld in situaties na een ongeval waarbij de tussenkomst van paramedici of artsen noodzakelijk is.

Bescherming De ontwikkeling van fysieke bescherming richt zich op het minimaliseren van de hoeveelheid energie die wordt overgedragen op de hersenen en het lichaam van fietsers. Beschermende elementen zijn ontworpen dankzij innovatieve technologie.

Naast de ontwikkeling van hoogwaardige helmen die nieuwe veiligheidskenmerken, aerodynamica en algehele prestaties ondersteunen, is er een reeks nieuwe functionele, technische en prestatiegerichte producten voor fietsers.

POC-AVIP-products.jpg

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen