227.5 EUR

Fietshelm POC Kortal Race MIPS

De POC Kortal Race MIPS Opal Blue/Uranium Black Metallic/Matt fietshelm in blauw is perfect geschikt voor agressief mountainbiken - downhill, singletrail, freeride in het bos, maar ook voor scherpe races waarbij hij maximale bescherming biedt.

Kies een kleur

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 177518

Fietshelm POC Kortal Race MIPS

Fietshelm POC Kortal Race MIPS

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Parameters

Technologie POC MIPS
Geslacht Heren
Bedoeld voor MTB
Kleur Blauw
MIPS Ja

Beschrijving

De POC Kortal Race MIPS Opal Blue/Uranium Black Metallic/Matt fietshelm in blauw is perfect geschikt voor agressief mountainbiken - downhill, singletrail, freeride in het bos, maar ook voor scherpe races waarbij hij maximale bescherming biedt.

MTB-helm waarvoor de grens niet geldt

De helm heeft een lichtgewicht constructie en gepatenteerde POC Kortal Race MIPS-technologieën en is ontwikkeld voor volledige bescherming voor trail- en endurorijders, en voegt bovendien comfort toe aan het rijden dankzij de geweldige ventilatie en de naadloze bevestiging van de bril. Met uitgebreide beschermingszones en ononderbroken ventilatie ben je veilig, waar je ook heen wilt rijden. Het is zo ontworpen dat de brilriem de ventilatie niet belemmert, zodat de berijder koel blijft bij zelfs de meest veeleisende prestaties. De afneembare helmtop kan ook worden aangepast en hoger op de helm worden geplaatst.

POC Kortal Race MIPS Opaalblauw/Uraniumzwart Metaal/Mat

Moderne beschermende eigenschappen

De helm is uitgerust met een nieuw MIPS-systeem voor rotatiebescherming tegen botsingen, een RECCO® Reflectorlocalizer en een geïntegreerde NFC Medical ID-chip die kritieke informatie over de berijder opslaat en die bij een ongeval snel toegankelijk is voor paramedici.

Náhled videa

Zelfs ideaal voor een e-bike

De helm is gecertificeerd voor gebruik met e-bikes en voldoet aan de Nederlandse norm NTA8776, die helmen test bij hogere botssnelheden dan normaal fietsgebruik. Het is momenteel de enige standaard voor elektrische fietshelmen.
Kortal is ideaal om samen met Ora zonnebrillen te gebruiken.


Kenmerken van MTB-helm POC Kortal Race MIPS

 • Certificatie EN 1078, CPSC 12.03, AS/NZS 2063, NTA8776
 • TwiceMe® NFC biedt toegang tot belangrijke medische en noodcontactgegevens om paramedici van dienst te kunnen zijn in geval van een ongeval
 • RECCO® helpt hulpdiensten om u gemakkelijk en snel te vinden als u een ongeluk krijgt
 • De nieuwste technologie van hersenbeschermingsspecialisten MIPS verhoogt de bescherming tegen rotatie-impact
 • 360°-instelsysteem maakt veilige en gemakkelijke aanpassing mogelijk
 • De Kortal-helm, ontwikkeld voor gebruik met elektrische fietsen, voldoet aan de Nederlandse norm voor elektrische fietshelmen NTA 8776
 • De gepatenteerde breakout-kap wordt bij een botsing afgescheurd, waardoor de nekbescherming wordt versterkt en de kans op letsel wordt verkleind
 • Aramidebrug verbetert de structurele sterkte van de helm en biedt een betere bescherming tegen doorbraken
 • Het ontwerp van de helm zorgt ervoor dat de brilriem geen ventilatiegaten afdekt.
 • De unibody-behuizing verbetert de structurele integriteit van de helm
 • Lichtgewicht EPS-inzetstuk biedt optimale bescherming
 • Uitgebreide zones rond de slapen en achterkant van het hoofd zorgen voor extra bescherming in risicogebieden
Náhled videatitletitle
titletitle

titlepoctitle Het merk POC, een toonaangevende fabrikant van helmen, brillen, kleding en accessoires voor wintersport en wielrennen, werd in 2005 in Zweden opgericht.

Van meet af aan heeft het zich tot taak gesteld de levens te beschermen en de gevolgen van ongevallen bij atleten tot een minimum te beperken door sportuitrusting te ontwikkelen met het oog op optimale persoonlijke bescherming en veiligheid.
Door het gebruik van wetenschappelijke kennis en voortdurende ontwikkeling en innovatie brengt POC de fietsuitrustingsindustrie steeds verder vooruit. POC is een ontvanger van de „Merk van het jaar” -prijs in de wielerindustrie en wordt gebruikt door zowel professionele als amateursporters.

Technologieën (1)

POC MIPS

MIPS - Nog betere hoofdbescherming

De elastische MIPS-inzetstukken rekken uit bij impact onder een hoek en absorberen nog meer kracht die anders op het hoofd zou worden overgebracht. Al is het maar een paar millimeter, ze kunnen je leven redden op een kritiek moment.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen