80073

Fietshelm POC Tectal Race Spin

ID {{ productCode }}

De POC Tectal Race Spin fietshelm in blauw-witte kleuren is een helm voor veeleisende hobby's en professionele enduroracers, die geschikt is voor agressief mountainbiken.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 80073

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 169.99 €
Fietshelm POC  Tectal Race Spin

Fietshelm POC Tectal Race Spin

239.00
169.99
Je bespaart 69.01 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 169.99 €

Parameters

Technologie POC Spin
Geslacht unisex
Bedoeld voor Enduro
Kleur Blauw
Gewicht 360 gr
Gebruik volgens rijstijl MTB, enduro

Beschrijving

De POC Tectal Race Spin fietshelm in blauw-witte kleuren is een helm voor veeleisende hobby's en professionele enduroracers, die geschikt is voor agressief mountainbiken. Als je over een singletrail rijdt, freeride door het bos of een scherpe race rijdt, word je een trouwe sidekick.

Helm POC Tectal Race Spin Blauw-Wit

Laat je hoofd ademen

Het geavanceerde ventilatiesysteem voorkomt transpiratie en oververhitting van het hoofd. De helling van de zitstok kan worden geregeld op basis van het huidige weer.

Náhled videa

Veiligheid eerst

De helm bedekt een groter deel van het hoofd dan conventionele fietshelmen en heeft een systeem van aramidebretels met verlengde kroonbescherming.

Veilige helmen met oorsprong in Zweden

POC Sports is een relatief nieuw Zweeds bedrijf dat zich toelegde op de productie van helmen en andere veiligheidselementen. Bij de ontwikkeling van helmen zijn bouwkundig ingenieurs, werktuigbouwkundigen, materiaalexperts en grafisch ontwerpers, maar ook experts op het gebied van neurologie en orthopedie betrokken.

Hierdoor ontstaan ​​helmen die niet alleen perfect de beschermende functie vervullen, maar er ook nog eens geweldig uitzien.

Eenvoudig te implementeren en in te schakelen

Een lichtgewicht maataanpassingssysteem met behulp van een kruiwagen op de kruin en een riem onder de kin zorgt voor een comfortabele en stevige pasvorm van de helm.

Helm POC Tectal Race Spin Blauw-Wit

Zelfs een lawine zal je niet tegenhouden

Een speciale Recco-reflectorchip kan een signaal sturen naar een bergdienst die je zelfs bij een lawine sneller zal vinden.titletitle
titletitle

titlepoctitle Het merk POC, een toonaangevende fabrikant van helmen, brillen, kleding en accessoires voor wintersport en wielrennen, werd in 2005 in Zweden opgericht.

Van meet af aan heeft het zich tot taak gesteld de levens te beschermen en de gevolgen van ongevallen bij atleten tot een minimum te beperken door sportuitrusting te ontwikkelen met het oog op optimale persoonlijke bescherming en veiligheid.

Technologieën (1)

POC Spin

Bescherm je hoofd tegen vallen

De helm is voorzien van SPIN technologie, wat de gevolgen van vallen uit een hoek vermindert. Het verzwakt de rotatiekrachten die de hersenen beschadigen bij een val met hogere snelheid. Je hoofd zal dus veiliger zijn, zelfs in meer veeleisende bergterreinen.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen