39420-418

Fietsstoeltje Thule Yepp Maxi Rack Mount

ID {{ productCode }}

Fietsstoeltje - op de drager, Locatie achterkant, Leeftijd kind voor kinderen van 9 maanden tot 22 kg, Kleur Zwart Blauw, 5-punts beveiliging, Draagvermogen 22 kg, Gewicht 3 kg

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 39420-418

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Fietsstoeltje Thule Yepp Maxi Rack Mount

Fietsstoeltje Thule Yepp Maxi Rack Mount

129.95
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Producttype fietszadel
Bijlage op de drager
Locatie achterkant
Leeftijd kind voor kinderen van 9 maanden tot 22 kg
Kleur Zwart, Blauw
Spanbanden 5-punts beveiliging
Verstelbaarheid Nee
Draagvermogen 22 kg
Gewicht 3 kg
Veiligheidsnormen Ja
Ophanging Nee

Beschrijving

Het Thule Yepp Nexxt Maxi-fietszitje biedt een comfortabele fietstocht voor jou en je kind. Het onderscheidt zich door zijn typische uiterlijk, dat zich onderscheidt van andere modellen. Dankzij het snelle en eenvoudige systeem kunnen zelfs de meest technische onhandigen de fietsmontage aan. Eenmaal geïnstalleerd op het fietsenrek aan de achterkant hoef je het kind alleen nog maar in de stoel te zetten en op reis te gaan.

Je bevestigt het zitje aan de achterdrager, zet het kind erin en je kunt op reis.

Absorbeert schokken

Het is ontworpen voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar met een maximumgewicht van 22 kg, terwijl het gebruik van een zitje voor kinderen jonger dan 1 jaar wordt aanbevolen om uw kinderarts te raadplegen. Het fietsstoeltje is zacht en absorbeert schokken, zodat zelfs de meest kwetsbare baby tevreden zal zijn.

Als je op reis wilt met een kind jonger dan 1 jaar, is het noodzakelijk om een ​​kinderarts te raadplegen over het gebruik van een fietsstoeltje.

Het zitje groeit evenredig met het kind

Het voordeel van een fietsstoeltje is dat je het na een half jaar niet hoeft te vervangen door een ander, omdat het kind volwassen is geworden. De stoel heeft verstelbare voetsteunen en een schoenriem zodat deze met je tak meegroeit. De investering krijgt u terug, evenals de veiligheid van het kind, ook in de levensduur van het zitje.

Zelfs een klein genie kan niet opvallen

Eenvoudig is niet alleen het bevestigingssysteem, maar ook het vastzetten van het kind, waarbij de riem met een veiligheidsgesp wordt opengedraaid, die elk kind kort is. Het fietsstoeltje maakt gebruik van de veiligste mechanismen met de nadruk op comfort, dus je kunt verstelbare gevoerde vijfpuntsriemen gebruiken die je eenvoudig kunt aanpassen.

Chauffeurs zullen je niet over het hoofd zien

De veiligheid van het kind is van het grootste belang, daarom is het zitje voorzien van een reflector en een houder om het veiligheidslicht vast te houden, zodat je ook bij slecht zicht goed kunt zien. Het waterafstotende materiaal zorgt er op zijn beurt voor dat je de stoel gemakkelijk schoonmaakt, en bij het helderste weer zal de stoel alleen maar gillen.

TUV SUD-certificaat Veiligheid bevestigd door tests

Het Duitse TÜV Instituut heeft dit product getest en goedgekeurd en voldoet daarmee aan de strenge Europese normen. Het product heeft ook de CityCrash-veiligheidstests doorstaan.

Fabrikantcode: 12080201

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen