107.99 EUR

Helm Giro

De matwit-zwarte GIRO Artex MIPS fietshelm biedt alle XC-rijders een sportief design en een perfecte pasvorm op het hoofd voor maximale veiligheid.

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 78522

Helm Giro

Helm Giro

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Parameters

Technologie GIRO In-Mold, GIRO Super Fit Engineering, GIRO MIPS, GIRO Roc Loc® 5+air, GIRO Wind Tunnel
Kleur Zwart, Wit
Aantal ventilatieopeningen 25
Gebruik volgens rijstijl XC

Beschrijving

De matwit-zwarte GIRO Artex MIPS fietshelm biedt alle ambitieuze XC-rijders maximale bescherming en comfort bij dagelijks gebruik. Met een aërodynamisch ontwerp geïnspireerd op racehelmen kun je nog betere tijd op je route doorbrengen. Perfecte klemming op het hoofd voor je veiligheid en comfort is een vanzelfsprekendheid.

En dat is nog lang niet alles

  • De antibacteriële voering van CoolFit zorgt voor langdurig comfort, ook al zweet je vaak in je helm.
  • Ultralichte maar stevige Slimline-tapes dragen ook bij aan het lichte gewicht van de helm.
  • U kunt het eenvoudig verwijderbare Quick-Link-label precies volgens uw behoeften en huidige situatie gebruiken.

Technologieën (5)

GIRO In-Mold

Uitstekende bescherming dankzij in-mold technologie

Met een helm gemaakt van een sterke schaal van polycarbonaat, die zelfs tegen harde schokken zeer goed bestand is, kunt u rustig genieten van de adrenaline die wordt veroorzaakt door snel te rijden en de valkuilen van boswegen te overwinnen. In de schaal wordt EPS-polystyreenschuim geïnjecteerd, waardoor het gebied van de ventilatiegaten en ribben wordt versterkt en je dus nog meer hoofdbescherming krijgt. Hierdoor is de helm zeer licht, comfortabel en sterk.

Naar informatie over technologie

GIRO Super Fit Engineering

Past perfect

Giro's eigen Super Fit Engineering™ maatsysteem is gebaseerd op gegevens over het menselijk lichaam en jarenlange ervaring in het vervaardigen van fietsuitrusting. 

Het resultaat van zorgvuldige constructie en snit is het feit dat fietsuitrusting perfect past en perfect functioneel is.

Naar informatie over technologie

GIRO MIPS

MIPS - Nog betere hoofdbescherming

De elastische MIPS-inzetstukken rekken uit bij impact onder een hoek en absorberen nog meer kracht die anders op het hoofd zou worden overgebracht. Al is het maar een paar millimeter, ze kunnen je leven redden op een kritiek moment. Volledige informatie over MIPS-technologie vindt u op www.MIPSprilby.cz.

Naar informatie over technologie

GIRO Roc Loc® 5+air

Eenvoudige maataanpassing en perfecte luchtstroom

Het eenvoudige bevestigingssysteem van de helm maakt zowel verticale als horizontale aanpassing van de helm mogelijk. Het moderne en superlichte systeem zorgt voor onovertroffen comfort en stabiliteit. Tegelijkertijd zorgt dit systeem, dankzij de ingenieuze klemming in het bovenste deel van de schedel, voor een perfecte luchtstroom en een aangename koeling van het hoofd. Een andere bonus is de verschuiving van rechts naar links van de ondersteunende occipitale schouderbladen.

Naar informatie over technologie

GIRO Wind Tunnel

Perfecte ventilatie

De helm beschikt over een zeer geavanceerd ventilatiesysteem, dat ook bij echt zomerweer voor een aangenaam gevoel zal zorgen. Speciaal ontworpen ventilatietunnels voeren via de voorkant van de helm koele lucht naar binnen, die ze over het hoofd leiden en via de achterste openingen ongewenste warme lucht afvoeren.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen