96.9 EUR

Heren hardloopschoenen Inov-8 Terra Ultra G 270 Orange/Black

Comfortabeler, energieker, natuurlijker.

De revolutionaire Inov-8 TERRA ULTRA G 270 voor heren bevat verschillende wijzigingen en verbeteringen die de INOV-8 naar een voorheen onbekend niveau tillen.

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 127565

Andere varianten van het model Terra Ultra G 270

Heren hardloopschoenen Inov-8  Terra Ultra G 270 Orange/Black

Heren hardloopschoenen Inov-8 Terra Ultra G 270 Orange/Black

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Parameters

Modellijn Terra Ultra G 270
Kleur oranje
Drop 0 mm
Landing neutrale
Geslacht Heren
Gewicht 270 gr
Type loop race schoenen, middellange afstanden

Beschrijving

De belangrijkste wijziging betreft de dempingslaag. De dempingscapaciteit is twee keer zo hoog als de TERRA ULTRA van de vorige generatie, en ook het dempingsmateriaal zelf heeft een grote update gekregen. De basis van de schoen is het gloednieuwe POWERFLOW MAX-schuim met ongeëvenaarde zachtheid en een eersteklas energieteruggave. Het algemene comfort wordt aanzienlijk beïnvloed door de nieuwe BOOMERANG inlegzool van 6 mm, opnieuw gemaakt van hoogenergetisch TPU-schuim. De zachtheid en het comfort die met de TERRA ULTRA G 270 worden bereikt, zijn onvergelijkbaar met alle INOV-8-schoenen uit de „oude tijd”. Maar wij zouden het niet zijn als we natuurlijkheid en een goed gevoel voor het terrein zouden opofferen ten koste van comfort.


De totale demping inclusief de binnenzool is 18 millimeter. Deze waarde is hoog genoeg om oneindig lang comfortabel te kunnen hardlopen en tegelijkertijd laag genoeg om de hele schoen zo flexibel mogelijk te houden en het terrein goed af te lezen. Hoge proprioceptie wordt ook ondersteund door zero drop, waar zelfs beginnende en hobbylopers niet bang voor hoeven te zijn vanwege de algehele zachtheid van de demping.


Zero drop blijft een specifiek onderdeel van dit model. Dankzij de opnieuw ontworpen demping is de nieuwe TERRA ULTRA G 270 echter beter toegankelijk voor minder ervaren hardlopers die niet de ideale techniek hebben om over de voorkant van de voet te rennen. Dankzij de stevigere tussenzool is de bescherming van de voet tegen stoten tijdens het hardlopen op een stenig pad ook aanzienlijk verbeterd.


Ondanks dubbele demping won de TERRA ULTRA G 270 slechts 10 gram. Dit heeft, naast het besparen van energie, een positief effect op de hoge dynamiek en elasticiteit, die veel hoger is in vergelijking met de originele G 260 TU. Je zult deze eigenschappen vooral gebruiken bij tempohardlopen en racen op een gecombineerd oppervlak. Flexibele TPU-demping zorgt ervoor dat je in deze schoen niet langzaam wilt lopen.


De zool heeft ook een lichte herinrichting gekregen. De veranderingen zijn op het eerste gezicht klein, maar het resulterende effect zal je de adem benemen. De nieuwe sample heeft een veel betrouwbaardere opname, zelfs op een meer technisch parcours en op een zachte basis. Er wordt nog steeds veel nadruk gelegd op de veelzijdigheid van de hele schoen, waardoor de grip niet zo scherp is dat je beperkt wordt tijdens het hardlopen op de weg en op verharde wegen. Het gebruik van grafeem is een vanzelfsprekendheid voor een ongeëvenaarde verhouding tussen grip en duurzaamheid.


Het bovendeel blijft strak op onze breedste hoef (5, standaardpasvorm), maar is onlangs gemaakt van geavanceerdere materialen met een zeer hoge duurzaamheid. Er zijn gedurende meerdere maanden levenslange tests uitgevoerd voor prototypes, en zelfs bij intensief gebruik in rotsachtige omgevingen hebben we geen enkel probleem ondervonden. Vergeet Kevlar, dat, hoewel praktisch onverwoestbaar, vanwege zijn sterkte en hardheid niet voor iedereen geschikt was. De TERRA ULTRA G 270 maakt gebruik van een combinatie van getextureerde stof bedekt met een duurzame rubberen coating, en het bovenwerk zit als een schelp op het been.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen