162315

Heren zaalschoenen Yonex Power Cushion 65Z3 White Tiger

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

De Yonex Power Cushion 65 Z White Tiger indoorschoen voor heren is een geweldige keuze voor gevorderde en competitieve badmintonspelers.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 162315

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 139.90 €
Heren zaalschoenen Yonex  Power Cushion 65Z3 White Tiger

Heren zaalschoenen Yonex Power Cushion 65Z3 White Tiger

165.00
139.90
Je bespaart 25.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 139.90 €

Parameters

Technologie YONEX Synchro-Fit Insole, YONEX Power Cushion, YONEX Lateral Shell, YONEX Power Graphite Lite, YONEX Double Russel Mesh, YONEX Toe Assist Shape, YONEX Power Cushion+, YONEX Round Sole
Kleur Wit
Jaarcollectie 2021/22
Bovenmateriaal Synthetisch leder
Tussenzool Synthetische hars
Zool Yonex-rubber

Beschrijving

Je wilt nooit meer een andere

De Yonex Power Cushion 65Z3 indoorschoen voor heren is geschikt voor gevorderde en competitieve badmintonspelers. Natuurlijk kan het ook worden gebruikt voor andere indoorsporten. Tijdens het sporten biedt je maximaal comfort, perfecte demping en perfecte ventilatie.

Een loyale partner die lang meegaat

Dit is een topmodel van Yonex, een merk dat op zichzelf al garant staat voor kwaliteit. Het duurzame materiaal is bestand tegen een behoorlijke belasting, dus hij kan gemakkelijk dagelijks gebruik aan zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je volgende maand nieuwe schoenen moet kopen.

Nieuw in de Z2-versie is de gloednieuwe Yonex Radial Blade Sole, die zorgt voor versnelling in alle richtingen zodat je sneller bij elke shuttle bent dan voorheen.

De teen en bovenkant van de schoen zijn gemaakt uit één stuk materiaal, waardoor de schoen minder wordt belast en langer meegaat.

Technologieën (8)

YONEX Synchro-Fit Insole

Beter contact met de schoen

De speciaal gevormde Synchro-Fit binnenzool maakt het mogelijk om meer contact tussen de schoen en de voet te behouden, wat zorgt voor een betere mobiliteit, een snellere reactie op dynamische bewegingsveranderingen en een efficiëntere energieoverdracht.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

Dankzij het Power Cushion System worden schokken in de voor- en achterkant van de schoen effectief opgevangen door twee kussens van speciaal schuim met dubbele dichtheid, die op hun beurt zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de initiële impactschok en zo schokken op de voet effectief elimineren en het hele been.

Het Power Cushion- systeem wordt goed geïllustreerd door een video van een vallend ei (vanaf een hoogte van 2 m), wanneer de impactenergie na de impact wordt overgedragen op de omgeving, valt het ei als een kussen en stuitert het weer omhoog zonder te breken.

Een speciale uitneembare Power Cushion- binnenzool met drie ingebouwde laterale torsiestabilisatoren (twee aan de binnenkant van de schoen, de derde aan de buitenkant) definieert de juiste positie en positie van de voet, voorkomt zijwaartse bewegingen van de voet in de schoen en verhoogt ook de algehele stabiliteit van de schoen
Hierdoor vermindert het effectief het risico op voeten.

Naar informatie over technologie

YONEX Lateral Shell

Geen uitglijden meer

Lateral Shell is een antisliptechnologie aan de randen van de zool, die energieverliezen die aan beweging worden besteed, vermindert en de efficiëntie maximaliseert.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Graphite Lite

YONEX Power Graphite Lite

Power Graphite Lite is een materiaal dat een licht dun grafietblad (toegevoegd voor zoolstijfheid en weerstand tegen draaien) combineert met een stevige zool van zeer duurzaam EVA -materiaal. Het resultaat is een zeer duurzame schoen die veel speelcomfort biedt en snel kan reageren op veranderingen in beweging.

Naar informatie over technologie

YONEX Double Russel Mesh

YONEX Double Russel Mesh

Dit superlichte en duurzame gaas zorgt voor een acht keer betere luchtuitwisseling dan conventionele materialen en zorgt voor maximale vochtafvoer van de voet.

Naar informatie over technologie

YONEX Toe Assist Shape

Duim omhoog voor voetsteun

De vorm van de schoen met Toe Assist Shape -technologie benadrukt de teen in een centrale positie. Hierdoor krijgen zelfs spelers met grotere duimenmaximale ondersteuning. Een bijwerking is meer steun voor de voetboog en een stabielere hiel.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Cushion+

Nog betere schokabsorptie

YONEX Power Cushion+ technologie zorgt voor een nog betere schokabsorptie dankzij een speciale elastische hars. Vergeleken met de originele YONEX Power Cushion-technologie is dit een toename van 25% in schokabsorptie. Als een rauw ei van 12 meter hoogte op een Power Cushion+ schuimoppervlak viel, stuiterde het ei 6 meter hoog zonder te breken.

Naar informatie over technologie

YONEX Round Sole

Soepele beweging en maximale energieoverdracht

De YONEX Round Sole is ontworpen voor algemene ondersteuning voor snel en soepel voetenwerk. In de schoen geïntegreerde technologie minimaliseert krachtverlies, zorgt voor soepele bewegingen en maximale energieoverdracht.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen