79592-588

Kinder beschermersset Bauer Vapor LIL Sport Kit

ID {{ productCode }}

De set beschermers voor kleine hockeyspelers bestaat uit schouder-, elleboog- en scheenbeschermers, hockeyhandschoenen en hockeybroeken.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 79592-588

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Vapor

Kinder beschermersset Bauer Vapor LIL Sport Kit

Kinder beschermersset Bauer Vapor LIL Sport Kit

154.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Grootteklassen Youth
Producttype set beschermers
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Geslacht kinderen

Beschrijving

De Bauer LIL Sport Kit Yth kinderbeschermerset is een speciale set hockeybeschermers, waar je alle uitrusting voor je kleintjes kunt vinden. Bauer protectorenset bestaat uit: schouderbeschermers, elleboogbeschermers, scheenbeschermers, hockeyhandschoenen en hockeybroek. U vindt alles wat u nodig heeft in één pakket, u kunt het vervelende en dure winkelen voor individuele beschermers achterwege laten.

Meer over sets kinderbeschermers vind je in het artikel over de Kledingkast.

Zoals Patrick Kane

Patrick Kane in Bauer Vapor-uitrusting

Wist je dat Patrick Kane het gezicht is van Bauer Vapor hockeykleding? Probeer andere hockeyuitrustingen voor dynamische spelers met het populaire polsschot.

Meer over Bauer Vapor »

TIP: Denk na over je hockeystijl

Geef je de voorkeur aan een meer krachtige stijl van hockey en is je favoriete slag de golfbal die uit het niets wordt geschoten? Grijp dan naar Bauer Supreme hockeyuitrusting »

Ben je meer een hockeyspeler die schieten en schaatsen graag combineert? Grijp dan naar Bauer Nexus hockeyuitrusting »

Alles voor je kleine hockeyspeler

De set bevat alle basisuitrusting van een kleine hockeyspeler. Beschermers bieden voldoende basisbescherming van gevoelige delen van het lichaam. De belangrijkste voordelen zijn een zeer laag gewicht en eenvoud. Dankzij de eenvoud van de beschermers zorgen ze voor een groot bereik en bewegingsvrijheid.

Altijd comfortabel

De beschermers zijn anatomisch gevormd en op de meest kwetsbare plekken voorzien van een harde kunststof omlijsting. Het materiaal van de voering is een zeer aangename en ademende nylonvezel, die voldoende vochtafvoer garandeert en een aangenaam comfort kan behouden. Bevestiging gebeurt met klassiek klittenband of veters voor maximale eenvoud en bruikbaarheid.

Ze kunnen zichzelf aankleden

Alle beschermers zijn ergonomisch ontworpen zodat iedereen ze kan hanteren. Om de basisset compleet te maken voeg je gewoon een helm met beschermrooster, een hockeystick, schaatsen en hoera voor het ijs toe.

Gemakkelijke keuze

Weet je niet hoe je de juiste maat moet kiezen voor je hockeyspeler? We hebben een eenvoudige omrekentabel voor u gemaakt:

  • maat: S - voor kinderen van 3 - 5 jaar (lengte 91 - 107 cm en gewicht 16 - 20 kg) handschoenen en Scheenbeschermers in maat 8"
  • maat: M - voor kinderen van 5 - 7 jaar (lengte 104 - 119 cm en gewicht 20 - 27 kg) handschoenen en Scheenbeschermers in maat 9"
  • maat: L - voor kinderen van 7 - 9 jaar (lengte 117 - 132 cm en gewicht 27 - 32 kg) handschoenen in maat 9" en Scheenbeschermers in maat 10"

Wij leveren de hockeyprotector set alleen in de originele verpakking. De maten van afzonderlijke onderdelen kunnen niet worden gecombineerd!

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen