155473

Kinder tennisracket Wilson Clash 25 v2.0

ID {{ productCode }}

Het Wilson Clash 25 v2.0 kindertennisracket voor jonge talenten van 8-10 jaar (meer dan 130 cm) overtuigt door flexibiliteit en gemakkelijke power.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 155473

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 89.90 €

Andere varianten van het model Clash

Kinder tennisracket Wilson Clash 25 v2.0

Kinder tennisracket Wilson Clash 25 v2.0

125.00
89.90
Je bespaart 35.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 89.90 €

Parameters

Modellijn Clash
Technologie Wilson Parallel Drilling, Wilson Horizontal Bending, Wilson FortyFive, Wilson Torsional Bending, Wilson Vertical Bending
Jaarcollectie 2022
Lengte speler 128 - 142 cm
Ontworpen voor leeftijdscategorie 8-10 jaar
Een bespannen racket? Ja
Materiaal 100% grafiet
Gewicht tennisracket 240 gr
Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2)
Racketlengte 635mm (25.0")
Balans van het racket 305mm
Bespanpatroon 16x19

Beschrijving

Het Wilson Clash 25 v2.0 kindertennisracket voor jonge talenten van 8-10 jaar (meer dan 130 cm) overtuigt door flexibiliteit en gemakkelijke power. De tweede generatie van het revolutionaire Clash-racket brengt verbeterde carbonmapping met zich mee voor meer framestabiliteit met behoud van ongekende flexibiliteit. Nieuwe technologieën voor horizontaal, verticaal en torsiebuigen helpen de speler met verschillende zwaaigeleidingen.

De 16% grotere sweetspot laat kinderen niet in de steek, zelfs niet op momenten dat ze niet in topvorm zijn. 

(R)evolutie voor de tweede keer

Deze keer schokt de opvolger van het revolutionaire Clash-model niet alleen met de indrukwekkende slagkracht zonder de controle te verliezen, maar ook met zijn uiterlijk. Het design van de topmodellen Clash 100, Clash 100 PRO en Clash 98 is voorzien van een Clash inscriptie in reliëf op het racketframe. Dit volledig unieke element, nog nooit eerder gezien in de tenniswereld, is een gedurfde zet van Wilson, die de rackets uniek maakt.

In combinatie met een rubberen frame in een extravagant kleurdesign trekt de geanodiseerde elastische infraroodlamp meteen de aandacht van alle nieuwsgierigen. 

Ecologisch vriendelijk

De kunststof onderdelen van het racket, zoals de bovenkap van het frame, doorvoertules voor de snaren of de eindkap van het handvat, zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal Agiplast. Het is biologisch afbreekbaar en brengt geen schade toe aan de natuur.

Kinderbotsing

De kinderversie van Clash 25 v2.0 is een kopie van de volwassen versie met al zijn technologieën. We hebben het hier over een top tennisracket voor talentvolle kinderen met zelfs toernooiambities. Het racket is uitzonderlijk in zijn flexibiliteit, die de arm van het kind beschermt tijdens langdurige stress. Dit is vooral belangrijk voor de toekomstige lichamelijke ontwikkeling van het kind. Gecombineerd met multifilamentbreien is dit een geweldige combinatie die kinderen topcomfort en extra gemakkelijke kracht zal geven. De standaard racketbladmaat van 645 cm2 is een goede voorbereiding op de toekomstige overstap naar een volwassen racket.

 

– Michal Bayerl, tenniscoach 2e klas –

Technologieën (5)

Wilson Parallel Drilling

Wilson Parallel Drilling

Parallel Drilling-technologie zorgt voor meer comfort, vergroot de sweet spot en verbetert het algehele gevoel. Dit is het boren van de zogenaamde grommets (gaten waar de snaar zich uitstrekt) anders dan haaks zoals tot nu toe, maar in dezelfde symmetrie en hoeken over de gehele lengte van het frame.

Naar informatie over technologie

Wilson Horizontal Bending

Traditionele balcontrole

Voor spelers met traditionele horizontale zwaaigeleiding is er de Horizontal Bending-technologie. Dit geeft het racket de beste flex op de markt en verbetert de balcontrole tijdens een directe (rechte) slag zonder veel spin.

Naar informatie over technologie

Wilson FortyFive

Verbinding met de bal

Gepatenteerde FortyFive° -technologie verhoogt de flexibiliteit en stabiliteit van het frame om een ​​meer verbonden gevoel te creëren bij contact met de bal. De technologie ondersteunt de moderne swinggeleiding van competitieve spelers, die in verticale richting wordt uitgevoerd.

Naar informatie over technologie

Wilson Torsional Bending

Stabieler dan ooit

Gepatenteerde carbonmapping van het Torsional Bending- racketframe helpt de hele structuur te stabiliseren wanneer de bal slecht buiten de sweetspot wordt geraakt. Je kunt je dus volledig concentreren op wat er op de baan gebeurt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het racket in je hand kattenkwaad uithaalt.

Naar informatie over technologie

Wilson Vertical Bending

Het ondersteunt de moderne swing

Vertical Bending technologie helpt de bal langer aan de snaren te blijven voor meer controle, gevoel en spin. Deze technologie is geschikt voor moderne verticale zwaaigeleiding.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen