449 EUR

Kinderfiets Academy Grade 4 - 20" Green

Kinderfiets - 20 inch, Lichaamslengte 115 - 130cm, Aanbevolen leeftijd , Kleur Groen, Aantal versnellingen , Materiaal frame aluminium, Gewicht 7,5 kg

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1440873

Kinderfiets Academy  Grade 4 - 20" Green

Kinderfiets Academy Grade 4 - 20" Green

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Parameters

Diameter wielen 20 inch
Lichaamslengte 115 - 130cm
Geslacht kinderen
Aanbevolen leeftijd 6 - 8 jaar
Maat 20 inch
Kleur Groen
Aantal versnellingen 8 snelheden
Materiaal frame aluminium
Gewicht 7,5 kg

Beschrijving

De Academy Grade 4 - 20" Green kinderfiets is ontworpen met de behoeften en het comfort van kinderen van 6 tot 8 jaar in gedachten. Deze fiets is ontwikkeld door het Duitse bedrijf S´COOL in samenwerking met deskundigen op het gebied van orthopedie, osteopathie en sportgeneeskunde, zodat elk onderdeel van de fiets ergonomisch is aangepast aan kleine fietsers.

Ergonomisch ontwerp

Met een aluminium frame en een totaalgewicht van slechts 7,5 kg is de fiets gemakkelijk te besturen, wat de veiligheid en het comfort voor kinderen vergroot. De kwaliteitsbanden van VEE TIRE bieden maximaal comfort tijdens de rit en zorgen ervoor dat de fiets klaar is voor verschillende ondergronden. De Shimano/Microshift derailleur met 8 versnellingen biedt de optimale overbrengingsverhouding voor kinderen, waardoor je gemakkelijk bergop en op het vlakke kunt rijden.

Intuïtief schakelen

De DUAL CONTROL versnellingspook is zo ontworpen dat hij gemakkelijk te bedienen is door kleine handjes, zodat kinderen snel en gemakkelijk kunnen schakelen. ALLOY remhendels zijn speciaal aangepast aan de grootte van kinderhanden, wat de veiligheid tijdens het rijden vergroot. De fiets is ontworpen om 40% minder te wegen dan het gewicht van de kinderen voor wie hij bedoeld is, zodat hij gemakkelijk te besturen en onder controle te houden is.

De Academy Grade 4 - 20" Green Kids Bike is de perfecte keuze voor jonge fietsers die de wereld op twee wielen willen verkennen. Met zijn lichtgewicht aluminium frame, ergonomische ontwerp en kwaliteitsonderdelen biedt dit model maximaal comfort, veiligheid en rijplezier.


Wielafmetingen Graad 4


Tabulka-Academy-Grade-4.webp

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen