22620

Knie-orthese McDavid 402

ID {{ productCode }}

Zeer elastische McDavid 402 kniebrace van neopreen met een gat dat de druk op de knieschijf vermindert.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 22620

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Knie-orthese McDavid  402

Knie-orthese McDavid 402

21.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Mate van ondersteuning Niveau 1 - basisondersteuning
Type blessure artritis, bursitis
Materiaal neopreen, rubber

Beschrijving

Gezondheidszorg die je terug naar het sportleven brengt

De zeer elastische kniebrace van neopreen van McDavid 402 is ideaal om pijn te verlichten en het risico op andere blessures tijdens sportactiviteiten te minimaliseren. Dankzij de opening aan de voorkant vermindert de orthese de druk die op de knieschijf wordt uitgeoefend. Dubbelzijdig ontwerp en duurzaam oppervlak garanderen een lange levensduur. Het is gemaakt van een materiaal dat geen latex bevat en is dus ook geschikt voor mensen die allergisch zijn voor deze stof.

De vorm en het profiel van deze 28 cm lange orthese, aan beide zijden voorzien van een nylon hoes, zorgt voor maximale grip op de knie. De Beugel fungeert ook als een betrouwbare bescherming tegen kleine krasjes en stoten. Met behulp van compressie van zacht weefsel en het warm houden van de knie worden de spieren in optimale conditie gehouden, kniepijn tot een minimum beperkt en geneest.

Niveau ortheseondersteuning - NIVEAU 1

Level 1 is een basisorthese die geschikt is om te kiezen wanneer:

  • lichte verwonding
  • artritis
  • licht morsen
  • peesontsteking
  • bursitis

De Beugel is niet geschikt voor open verwondingen, bij neigingen tot dermatitis (ontsteking van de huid) en allergie voor rubber, of bij problemen met de bloedsomloop. Als er huiduitslag of andere huidproblemen zijn, stop dan met het gebruik van de orthese. Als de problemen aanhouden, raadpleeg dan een arts.

Eenvoudig en snel onderhoud van de orthese zal iedereen bevallen. Was de orthese gewoon met de hand met een mild reinigingsmiddel, spoel hem grondig af en laat hem vanzelf drogen.

Onthoud dat dit medische hulpmiddel geen vervanging is voor medische zorg!

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen