164096

Kooktoestel Jetboil SUMO

ID {{ productCode }}

Overal en altijd warme thee, koffie of eten! De Jetboil SUMO is in wezen een waterkoker voor onderweg - extra zuinig, draagbaar, lichtgewicht en veilig.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 164096

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 194.00 €
Kooktoestel Jetboil  SUMO

Kooktoestel Jetboil SUMO

216.00
194.00
Je bespaart 22.00 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 194.00 €

Parameters

Producttype fornuis
Gewicht 453 gr
Vermogen gasbrander 1758 W
Piëzo ontsteking Ja
Materiaal roestvrij staal
Afmetingen 16,5 x 20,3 cm
Geschikt voor de sporten camping
Type sluiting schroefdraad)
Kleur Zwart

Beschrijving

Overal en altijd warme thee, koffie of eten! De Jetboil SUMO is in wezen een waterkoker voor onderweg - extra zuinig, draagbaar, lichtgewicht en veilig.De Zip-set is een eenvoudigere versie van het Flash-model. Hij is ontworpen voor het snel verwarmen van water voor de bereiding van instant voedsel, koffie en thee. Dankzij zijn compactheid en lichtheid kun je hem zelfs meenemen op dagtochten. Je kunt het overal gebruiken waar je geen toegang hebt tot een fornuis of een conventioneel fornuis. Ideaal voor onderweg met de auto, voor tuiniers, voor uitstapjes, als back-up kookmogelijkheid en natuurlijk voor alle kampeerders en buitenlui.

De set bevat: De 0,8L container met warmtewisselaar en neopreen omhulsel, verstelbare brander, stabiliserend statief, deksel met drinkgat voor nauwkeuriger schenken en een kom voor eten en drinken.

Technische parameters

  • Massa: 345 gr
  • Containerinhoud: 0,8 liter
  • Tijd om te koken: 0,5 liter = 2:30 min.
  • Volume gekookt water: 12 liter per 100g Jetpower-patroon
  • Afmetingen: 104 mm x 165 mm

Jetboil, het merk dat het mogelijk heeft gemaakt om snel, gemakkelijk en veilig eten te bereiden in de natuur, introduceert Zip, een mobiele kookoplossing die de ervaring voor alledaagse wandelaars verbetert. De huidige economische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe en dynamische golven van consumenten die geïnteresseerd zijn in buitenactiviteiten zoals kamperen, varen, wandelen, fietsen, skiën, auto- en motortours en nog veel meer. Zip is een vergelijkbare goedkopere variant van Jetbol Flash.

Veel buitensporters hebben de voordelen van warm eten en drinken ervaren tijdens hun expedities. Mensen die nieuw zijn in het buitenleven begrijpen deze voordelen misschien niet en zijn niet bekend met draagbare kooktoestellen. Zoals alle innovatieve systemen van Jetboil is de Zip ontworpen als een alles-in-één systeem, waarbij brander en kookvaten worden gecombineerd in één compacte eenheid.

Zip biedt handig, snel en veilig buiten koken. Alles wat je nodig hebt is handig en compact gestapeld en opgeborgen in de 0,8 liter ZIP-container (die ook als drinkbeker kan dienen). Binnen 2 minuten en 30 seconden heb je een halve liter kokend water voor koffie, cacao, instant soep of gedroogd voedsel.

Zip is ontworpen als een van de veiligste kookoplossingen op de markt. Het kookvat zit stevig op de brander om morsen te voorkomen en de driepoot voor het gaspatroon zorgt voor stabiliteit. Een ander veiligheidskenmerk is de isolerende neopreen hoes, die het hanteren vergemakkelijkt.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen