48404

Lendengordel THUASNE Sport 0361

ID {{ productCode }}

Thuasne Sport 0361 tailleriem voor versterking en ondersteuning van het lendengedeelte van de rug. Je kunt het gebruiken bij acute pijnlijke aandoeningen.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 48404

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Lendengordel THUASNE  Sport 0361

Lendengordel THUASNE Sport 0361

62.00
58.90
Je bespaart 3.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 58.90 €

Parameters

Mate van ondersteuning Niveau 2 - gemiddelde ondersteuning
Type blessure instabiliteit van de lumbale wervelkolom
Materiaal polyester

Beschrijving

De Thuasne Sport 0361 heupgordel kan uw nieuwe hulpmiddel zijn om de lumbale delen van de rug te versterken en te ondersteunen. Je kunt het ook gebruiken als preventie tegen rugpijn en hervatting van activiteiten na een lumbale beroerte.

Gemaakt van geventileerd, sneldrogend materiaal

Dankzij de lichtheid en zachtheid van de gebruikte materialen kun je de riem direct op het lichaam dragen. Dankzij het elastische, geventileerde, sneldrogende materiaal met antibacteriële behandeling zal het gebruik van deze riem voor jou geen complicatie zijn. Integendeel, je zult van modern en aangenaam materiaal houden. Bij langdurig gebruik zult u twee anatomische verstijvers in de rug en twee buigzame beugels in de buik waarderen.

Locatie

Voordat je het voor het eerst gebruikt, moet je de verstevigers aanpassen aan de vorm van je rug. Houd er bij het aantrekken van de riem rekening mee dat het armsgat aan de rechterkant moet worden geplaatst en de rugpelota in het midden van de rug.

Waarschuwing

Neem de riem niet in als je huid beschadigd is. Gebruik alleen de maat die overeenkomt met het volume en de vorm van je lichaam. In geval van ongemak, irritatie of pijn, stel het product opnieuw in of gebruik het niet en neem contact op met de zorgverlener of professional die het aan u heeft verkocht. Niet gebruiken voor andere gezondheidsproblemen dan de hierboven genoemde. Op kamertemperatuur en bij voorkeur in de originele verpakking bewaren. Om hygiënische redenen en voor een betere efficiëntie mag de riem door niemand anders worden gebruikt.

Onderhoud

Gebruik geen reinigende, verzachtende of agressieve (gechloreerde) producten. Wring het met de hand uit de buurt van directe warmtebronnen en droog het uit de buurt van directe warmtebronnen. Raadpleeg het productlabel voor meer informatie.

Gebruik de juiste maten

  Taille-omtrek (cm)
S 60-70
M 71-86
L 87-102
XL 103-121
XXL 122-140

Technologieën (5)

Zamst Y-Strap Stabilizer

Spanbanden in de vorm van de letter Ypsilon

Technologie Zamst Y-Strap-stabilisator Zamst Y-Strap-Stabilizer - dubbele spanbanden voor uitstekende inversie en laterale stabiliteit.
Naar informatie over technologie

Zamst i-Fit

Hoog niveau van comfort en gemak

Technology Zamst i-Fit Zamst i-Fit – constructie met open panelen en verstelbare sluiting voor extra comfort. Ook als je de brace stevig aanspant, drukt hij nergens en zit comfortabel.
Naar informatie over technologie

Zamst Grip-Tech

Antislip delen van het materiaal

Technology Zamst Grip-Tech Zamst Grip-Tech - antislipstrips voorkomen dat het trekmateriaal gaat samentrekken of verschuiven.
Naar informatie over technologie

Zamst Exo-Grid

Binnenversterkend inzetstuk

Technology Zamst Exo-Grid Zamst Exo-Grid - dubbele anatomisch gevormde stabilisator voor goede stabiliteit.
Naar informatie over technologie

Zamst a-Fit

Perfect anatomisch gevormd

Technologie Zamst a-Fit Zamst a-Fit - anatomisch correcte ondersteuning precies voor het linker of rechter lichaamsdeel.
Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen