1412594

Riem Thule Strapholder w. 400 cm strap

ID {{ productCode }}

De Thule Strapholder met een lengte van 400 cm is een betrouwbaar en duurzaam hulpmiddel voor het vastzetten en zekeren van de lading op uw voertuig of drager.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1412594

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 20.95 €
Riem Thule  Strapholder w. 400 cm strap

Riem Thule Strapholder w. 400 cm strap

20.95
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 20.95 €

Parameters

Producttype band
Kleur Zwart
Lengte 400 cm

Beschrijving

Praktisch accessoire voor opwindbanden en eenvoudig in gebruik.

Extreme tests

In het Thule Test Center™ in Hillerstorp, Zweden, worden producten extreem getest. Onze dakdragersystemen zijn zo ontworpen dat ze zo stevig mogelijk op de auto kunnen worden gemonteerd en uw spullen zo veilig mogelijk kunnen worden vervoerd. Hieronder vindt u slechts enkele van de vele uitgevoerde tests.

crash-tests-racks-center.webp Botsproeven

Voor een compleet dakdragersysteem voeren we altijd meerdere crashtests uit bij verschillende snelheden en gewichten om ervoor te zorgen dat het systeem niet alleen je uitrusting veilig vervoert, maar ook je voertuig beschermt tegen schade.
exposure-tests-racks-center.webp .Simulatie van natuurlijke slijtage

Gespecialiseerde tests die worden gebruikt om de levensduur van dakdragersystemen te evalueren, om hun duurzaamheid en langdurig behoud van nuttige eigenschappen te beoordelen.
exposure-test-center.webp Tests met blootstelling aan ongunstige invloeden

Het wordt gebruikt om de prestaties van dakdraagsystemen te evalueren onder omstandigheden die tijdens het gebruik kunnen voorkomen, zoals blootstelling aan extreme hitte, kou, vochtigheid, zonlicht en chemicaliën.


Alle functies

Je kunt de riem in een seconde omwikkelen. Steek gewoon de gesp in de opening van de tas, draai aan de hendel en wikkel de riem in de tas. Je kunt de band eenvoudig verwijderen voor hergebruik. In het pakket wordt een band met een treksterkte van 300 kg meegeleverd. De lengte bedraagt ​​400 cm.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen