1435247

Scheenbeschermers CCM Tacks XF 80 Senior

ID {{ productCode }}

Scheenbeschermers - Senior, Prestatie, Modellijn Tacks, Beschermingsgraad verhoogde , Pasvorm Anatomisch, Scheenbeschermer Geoptimaliseerde anatomische geometrie met riemgroef, Kuitbeschermer Exposed Injection Molded Calf Guard , Sluitingssysteem 2 banden

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1435247

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Tacks

Scheenbeschermers CCM Tacks XF 80 Senior

Scheenbeschermers CCM Tacks XF 80 Senior

118.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Grootteklassen Senior
Prestatieklasse speler Prestatie
Modellijn Tacks
Seizoen 2024/2025
Kleur Groen, Zwart
Beschermingsgraad verhoogde
Pasvorm Anatomisch
Belangrijke verbeteringen Mid-Density Foam Side Guard with Plastic Reinforcement
Technologieën CCM D3O Smart Material
Scheenbeschermer Geoptimaliseerde anatomische geometrie met riemgroef
Kniebeschermer JDP Kneecap, Protective Comfort Donut
Kuitbeschermer Exposed Injection Molded Calf Guard
Dijbeenbeschermer Mid-Density Foam Thigh Guard
Sluitingssysteem 2 banden
Binnenvoering verwijderbaar
Materiaal voering Max Coverage ASD (Anatomical Shield Design)
Producttype scheenbeschermers
Geschikt voor de sporten Ijshockey

Beschrijving

Scheenbeschermers CCM Tacks XF 80 Senior zijn scheenbeschermers voor volwassen ijshockeyers. Ze beschermen niet alleen de schenen maar ook de kuiten. Maar bovenal omsluiten ze de hele knie vanaf de voorkant en de zijkant en reiken ze tot aan het onderste deel van je bovenbeen, waar je broek je niet beschermt als je beweegt.

Scheenbeschermers zijn daarom een onmisbaar onderdeel van de ijshockeyuitrusting als je je bewegingsapparaat gezond wilt houden. Kies voor de juiste scheenbeschermers afhankelijk van het beschermingsniveau en de prestatieklasse.

Scheenbeschermers waar je op kunt vertrouwen tijdens confrontaties

CCM Tacks XF 80 zijn scheenbeschermers voor ijshockey op hoog niveau. Deze beschermers bieden je hoogwaardige bescherming van je schenen, kuiten en knieën. Daarom hoef je niet bang te zijn om de confrontatie aan te gaan en zijn ze ook ideaal als je een enthousiaste amateur bent die meerdere keren per week op het ijs te vinden is.

Als je vaak het ijs op gaat, krijgt de binnenvoering het zwaar te verduren. Daarom beschikken beschermers van dit niveau over ventilatiegaten die helpen bij de ventilatie en je comfort én de levensduur van de scheenbeschermers verhogen.

Bestand tegen botsingen tegen je schenen, kuiten en knieën

De beschermingsgraad van de CCM Tacks XF 80 scheenbeschermers is relatief hoog. Als je tijdens de wedstrijd onder druk wordt gezet en de verdedigers je niet ontzien, heb je een betere bescherming van je scheenbenen en kuiten, maar vooral ook van je knieën nodig. Span dus je lichaam aan, verwacht een aanvaring en je komt ongeschonden uit elke confrontatie.

Comfort op de eerste plaats

De CCM Tacks XF 80 scheenbeschermers hebben een anatomische pasvorm. Een anatomische pasvorm moet vooral comfortabel zijn en is daarom rond de knieën en scheenbenen natuurlijk gevormd. Dit komt van pas als je graag wat meer vrijheid hebt in je uitrusting.

Haal de voering eruit en laat je uitrusting sneller drogen

De CCM Tacks XF 80 scheenbeschermers hebben een uitneembare voering. Daardoor drogen de beschermers beter en sneller op.

Technologieën (1)

CCM D3O Smart Material

Absorbeert schokken

De beschermer kan zelfs een harde impact aan dankzij de D3O-technologie, die kan reageren op verschillende intensiteit van de impact. De zachte voering verdeelt de energie en de sterkere delen vangen sterkere schokken op. Het schuim blijft zacht en buigzaam, maar hardt uit bij impact en vermindert het risico op letsel.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen