113483

Sportbril POC Define

ID {{ productCode }}

POC Define Transparant Crystal fietszonnebrillen met een transparant frame en bruinkleurig spiegelglas onderscheiden zich door hun lichte en duurzame constructie. Je kunt deze bril gebruiken op de moeilijkste terreinen, maar ook in de stad.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 113483

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 122.70 €
Sportbril POC  Define

Sportbril POC Define

169.00
122.70
Je bespaart 46.30 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 122.70 €

Parameters

Technologie POC Clarity
Kleur brilmontuur Wit
Vorm van de bril ovaal
Kleur glazen Bruin
Geschikt voor de sporten wielersport, Toerisme, Vrije tijd
Geslacht vrouwen, Heren

Beschrijving

POC Define Transparant Crystal fietszonnebrillen met een transparant frame en bruin spiegelglas onderscheiden zich door hun lichte, flexibele en duurzame constructie. Deze bril gebruik je bij uitstek op de ruigste terreinen, maar ook in de stad.
POCPOCPOCPOC

Stijlvol in het bos en de stad

De zonnebrillen van Define zijn ideaal voor mountainbiken op ruig terrein, maar ook in stedelijke omgevingen, en passen ook bij jou als je niet aan het fietsen bent. De Define-bril maakte gebruik van Clarity-technologie, ontwikkeld in samenwerking met de leider in de optiekindustrie, Carl Zeiss. De Define-bril heeft een lichtgewicht en duurzaam grillaideframe dat aan de onderkant tot een minimum is beperkt, zodat het het gezichtsveld van de berijder vergroot. Het ontwerp van de bril past perfect bij POC Axion-helmen, maar je kunt ze met elke helm gebruiken.

Veilig en duurzaam

De snap-on party's kunnen eruit springen als ze vallen, waardoor schade aan het montuur tot een minimum wordt beperkt, de levensduur van de bril wordt verlengd en de rit veiliger wordt. Rubberen zijkanten en balken zorgen ervoor dat de bril stevig op zijn plaats blijft zitten, zelfs bij hard rijden. Natuurlijk is er volledige UV-bescherming (UV400), dus zelfs de zon zal niet langer je vijand zijn.

Brillen voor alle weersomstandigheden

Define-brillen zijn zo ontworpen dat ze perfect blijven zitten wanneer ze worden verplaatst, zelfs in vochtige omgevingen. Het vizier van Carl Zeiss voorkomt dat het glas nevelt en stoot vuil af, zodat je bril te allen tijde schoon blijft.

Eigenschappen

  • Materiaal van het frame: Grilamide
  • Polycarbonaat vizier met Clarity-technologie
  • Rubberen balken en zijkanten
  • Volledige UV-bescherming (UV400)
  • Visuele categorie 2, lichtdoorlatendheid (VLT) 18% — 43%, halfbewolkt gebruik, universele vizieren


titletitle
titletitle

titlepoctitle Het merk POC, een toonaangevende fabrikant van helmen, brillen, kleding en accessoires voor wintersport en wielrennen, werd in 2005 in Zweden opgericht.

Van meet af aan heeft het zich tot taak gesteld de levens te beschermen en de gevolgen van ongevallen bij atleten tot een minimum te beperken door sportuitrusting te ontwikkelen met het oog op optimale persoonlijke bescherming en veiligheid.
Door het gebruik van wetenschappelijke kennis en voortdurende ontwikkeling en innovatie brengt POC de fietsuitrustingsindustrie steeds verder vooruit. POC is een ontvanger van de „Merk van het jaar” -prijs in de wielerindustrie en wordt gebruikt door zowel professionele als amateursporters.

Technologieën (1)

POC Clarity

Zelfs op hoge snelheid zie je elk detail

De POC Clarity- technologie is ontwikkeld in samenwerking met de leider in de optische industrie, Carl Zeiss. Clarity-technologie regelt het kleurenspectrum voor een beter contrast, kleurdefinitie en een scherper, helderder zicht, zodat u zelfs bij hoge snelheid elk detail in het omliggende terrein duidelijk kunt zien. Op de fiets of op ski's leg je elk obstakel vooraf en met overzicht vast.

POC-Clarity-SpektrisLenses-Fovea.jpg

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen