33.7 EUR

Sportbril Uvex Sportstyle 211

De Uvex Sportstyle 225 zwart-blauwe fietsbril in matte afwerking is een veelzijdig sportaccessoire met opvallende monturen en spiegelglazen.

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 66973

Sportbril Uvex Sportstyle 211

Sportbril Uvex Sportstyle 211

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Parameters

Producttype zonnebril
Kleur brilmontuur Zwart, Blauw
Vorm van de bril rechthoekig
Materiaal plastic
Geschikt voor de sporten wielersport, Toerisme, loop, Vrije tijd
Geslacht vrouwen, Heren

Beschrijving

De zwart-blauwe fietsbril Uvex Sportstyle 225 in matte afwerking is niet alleen een onmisbaar accessoire voor elke fietsliefhebber, maar vanwege het veelzijdige gebruik is hij geschikt voor elke sport. Of je nu een fietser, toerist of beachvolleybalspeler bent, deze bril met zijn sportieve design is perfect voor jou. Brillen van hoge kwaliteit zijn immers essentieel voor een goede bescherming van het gezichtsvermogen van de sporter.

Sportieve uitstraling en functionaliteit

Op het eerste gezicht zal de bril de aandacht trekken door zijn robuuste montuur, dat dankzij de kleurafwerking en het matte oppervlak niets verliest aan zijn puur sportieve design. Spiegelglazen met lithemirror beschermen u op betrouwbare wijze tegen ongewenste UV-straling en verminderen verblinding. Verblinding kan bijvoorbeeld erg gevaarlijk zijn tijdens het fietsen, dus het is noodzakelijk om jezelf te beschermen.

100% UVA-, UVB-, UVC-bescherming

Comfortabel dragen

Deze bril heeft pakkende details die het draagcomfort bij het dragen van een bril verhogen. Dit zijn met name zachte kussentjes op de plaats waar de bril op uw neus rust, evenals de zachte uiteinden van de pootjes van de bril. Veiligheid en comfort boven alles.

Technologieën (1)

Uvex Litemirror

Buigt infraroodstralen af

Brillen met Litemirror -technologie hebben lenzen die infrarode stralen wegkaatsen van de ogen. Terwijl u er trendy uitziet, zal een bril hard werken om uw zicht te beschermen.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen