73684

Stickhandling Hejduk

ID {{ productCode }}

Stickhandling Snake Extreme trainingshulpmiddel voor geweldige oefening in stickhandling.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 73684

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 64.99 €
Stickhandling Hejduk

Stickhandling Hejduk

79.95
64.99
Je bespaart 14.96 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 64.99 €

Parameters

Producttype stickhandling
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Bedoeld voor voor kinderen, voor volwassenen
Afmetingen 364 cm
Aantal onderdelen 7
Kleur Zwart
Materiaal metaal

Beschrijving

Met het trainingshulpmiddel Stickhandling Snake Extreme krijgt pre-season training in uw club een nieuwe betekenis. De spelers zullen veel beter voorbereid zijn dan voorheen en je zult ze een nieuwe manier van trainen bieden, die ze in veel opzichten leuk zullen vinden.

Stickhandling vanaf Jaromir Jágr

Als je aan de beroemde 68 denkt, denk je zeker aan zijn geweldige puckwerk en eindeloze aantal aanvallen die eindigen in een doelpunt of een assist. Met dit trainingshulpmiddel kunnen je spelers hun vaardigheden trainen met de hockeystick precies zoals hij, alles wat je nodig hebt is motivatie, je hebt al de middelen om dit te doen.

Alles onder controle

Je wilt absoluut dat spelers nooit opgeven voor het einde van het spel. Met Stickhandling Snake Extreme laat je je spelers zien hoe ze met de puck en stick moeten omgaan onder grote mentale en fysieke stress. Ze zullen hun techniek nooit meer verslechteren alleen door de grote druk van de tegenstander, ze zullen er perfect op voorbereid zijn.

In de hoogste kwaliteit

Stickhandling Snake Extreme is gemaakt van hoogwaardige materialen en zal veel veeleisende trainingen en niet alleen trainingssessies doorstaan. Je kunt het ook op elk moment van het seizoen gebruiken zodat spelers je hun vaardigheden kunnen laten zien en mogelijk kunnen verbeteren. Een goede voorbereiding betekent immers een grotere kans om een ​​wedstrijd te winnen.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen