186876

Tafeltennisbatje Stiga Flexure

ID {{ productCode }}

Het Stiga Flexure tafeltennisbatje voor gevorderde en ervaren spelers die op zoek zijn naar een kwaliteitsbatje met uitzonderlijke kracht, gevoel en snelheid.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 186876

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 91.90 €
Tafeltennisbatje Stiga  Flexure

Tafeltennisbatje Stiga Flexure

104.90
91.90
Je bespaart 13.00 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 91.90 €

Parameters

Technologie Stiga WRB, Stiga Crystal, Stiga ACS
Snelheid 96
Spin 96
Controle 44
Dikte bekleding 2,0 mm
vorm handgreep concaaf (FL)
Speelstijl Offensief
Gebruikte technologieën Stiga ACS
, Stiga WRB
, Stiga Crystal
Aantal lagen 5

Beschrijving

Het Stiga Flexure tafeltennisbatje voor gevorderde en ervaren spelers die op zoek zijn naar een kwaliteitsbatje met uitzonderlijke kracht, gevoel en snelheid. De batje heeft geweldige technologieën, WRB, ACS en Crystal. Dit racket is gecertificeerd door de International Table Tennis Federation ITTF.

merk Stiga

Het Zweedse merk Stiga is al meer dan 70 jaar wereldleider in de productie van tafeltennisartikelen. Stiga-producten behoren tot de favoriete tools van 's werelds beste spelers. Stiga is de exclusieve leverancier van de nationale teams van onder andere Zweden, China, Singapore en Hong Kong.

Specificaties:

  • Handvat: concaaf
  • Hoes: S5 2,0 mm
  • Aantal sterren: 5*
  • Hout: 5 lagen
  • ITTF-certificering: Ja
  • Snelheid: 96
  • draaien: 96
  • Controle: 44
  • Technologie: WRB, ACS, BUIS

Technologieën (3)

Stiga WRB

Plaats de bal met gevoel buiten het bereik van je tegenstander

Stiga WRB-technologie zorgt voor een verbeterd handvat met een holle binnenkant. De afkorting WRB staat voor nauwkeurige racketbalans, regeneratiesnelheid en meer balgevoel.

De balans van het hout is precies op het contactpunt met de balverborgen. Het hout is erg licht en de speler wordt niet te zwaar bij het hanteren van de knuppel, dus hij is meteen klaar om nog een dodelijke slag toe te dienen aan de helft van de tafel van de tegenstander. De laatste verbetering is de plaatsing van het uitsteeksel op het handvat. Hierdoor krijgt de duim een ​​grotere gevoeligheid en kun je de ballen nauwkeuriger plaatsen.

Naar informatie over technologie

Stiga Crystal

Voeg toe aan de stoten op snelheid

Kristaltechnologie helpt je snelheid te verhogen. Standaard wordt het hout behandeld met gewone lak, maar de Crystal-technologie maakt gebruik van een hydrofiele gel, die de slagsnelheid verhoogt.

Naar informatie over technologie

Stiga ACS

Rek de winnende bal uit

De productie van de spons wordt verzorgd door Stiga ACS-technologie. Microscopische luchtcapsules met zeer dunne wanden zorgen voor een luchtiger oppervlak en dragen vooral bij aan een hoge elasticiteit en flexibiliteit. Bij het raken van de bal presenteert het oppervlak zich met de hoogste rotaties, snelheid en kracht.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen