76816

Tennis besnaring Tecnifibre HDMX (200 m)

ID {{ productCode }}

De Tecnifibre HDMX tennissnaar (200 m) is een moderne kunstmatige multivezel gemaakt met Hybrid 3D-technologie, die uitstekend comfort en veiligheid biedt.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 76816

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Tennis besnaring Tecnifibre  HDMX (200 m)

Tennis besnaring Tecnifibre HDMX (200 m)

300.00
207.90
Je bespaart 92.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 207.90 €

Parameters

Kleur Geel
Verpakking Rol
Type bespanning meerdradig
Bespanning bedoeld voor: voor controle en positioneringsnauwkeurigheid, voor het leven, voor comfort, ter bescherming tegen tenniselleboog ("gezondheidsstring")
Materiaal polyester, polyurethaan, Elastiek, Thermostabiel
Lengte bespanning 200
Ontworpen voor spelerscategorieën recreatieve spelers, halfgevorderde spelers, club spelers
Diameter snaren: 1,25 mm, 1,30 mm, 1,35 mm

Beschrijving

De Tecnifibre HDMX tennissnaar (200 m) is een moderne kunstmatige multivezel gemaakt met Hybrid 3D-technologie, die uitstekend comfort en veiligheid biedt. De combinatie van drie Vezels garandeert een uitstekende toegang tot de spin en balcontrole. Kenmerkend voor deze moderne snaar is een zachte respons na impact, waardoor hij geschikt is voor spelers die last hebben van een tenniselleboog.

Hybride 3D-technologie

De string is gemaakt van drie materialen - de basis is polyester, Elastyl en Thermostable. Deze Vezels zijn gecoat met een speciale slijtvaste 3SPL Silicium Pyrogene Lubritec-coating voor een langere levensduur. Het garen is uitzonderlijk zacht en zacht voor de hand. Als je last hebt van een tenniselleboog en last hebt van vervelende trillingen van het racket, dan is deze snaar een uitstekende keuze om deze problemen te verlichten.

De HDMX-snaar biedt een zeer goede toegang tot spin, controle en behaagt ook met superieure duurzaamheid. Een prettige bijkomstigheid is het feit dat het de spanning van de snaren zeer goed vasthoudt.

Eigenschappen:

  • Hybrid 3D Technology combineert 3 threads voor een beter spelgevoel
  • Zeer zachte reactie na het raken - redt de hand
  • Uitstekende controle, kracht, spin en levensduur
  • Houdt de snaarspanning vast
  • Materiaal: 30% Polyester, 34% Elastyl en 33% Thermostabiel + beschermhoes 3SPL Silicium Pyrogene Lubritec
  • Diameters: 1,25 mm, 1,30 mm, 1,35 mm
  • Verpakking: rol - 200 mtr
  • Gele kleur

Hoe speel je met hem?

Ik heb de 1,25 mm snaar geprobeerd in het Babolat Pure Strike 18x20 2020 racket en ik moet zeggen dat het een hele fijne snaar is die zacht en vriendelijk in de hand ligt. Na het raken van de bal voel je de trillingen nauwelijks en het gevoel van de snaar is zeer flexibel. Het speelt goed met spinshots en hoewel het niet zo explosief is als bijvoorbeeld puur polyester Tecnifibre Black Code, biedt het een aangenamere respons. De bal heeft de neiging om voor langere tijd aan de snaren te blijven hangen, waardoor het zeer veilig is om met deze snaar te spelen. Het zal waarschijnlijk niet de meest duurzame snaar zijn voor powerhitters met toernooiambities, maar als je er uitstekend comfort, goede spin en behoorlijke duurzaamheid van wilt, dan is deze hybride een zeer goede keuze.

– Michal Bayerl, tennisleraar 2e leerjaar –

We bieden ook een stuk blisterverpakking aan voor één weefsel met een lengte van 12,2 m.

Ontdek waarom je voor een hybride string zou moeten kiezen

Heb je een beetje een rommeltje in je selectie tennissnaren? Bekijk de video met Zdenek Hrabálek of ga nog dieper en lees het artikel van Michal Bayerl over hybride breien.

Komt voor in de onderwerpen

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen