194375

Wimbledon 2024: wimbledon24-10

Tennisracket Head Extreme TEAM 2022

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Nee, Gewicht tennisracket 275 gr, Balans tennisracket 330mm, Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2), Bespanpatroon 16x19

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 194375

10% korting

Wimbledon 2024
17
42
42

Coupon code:
wimbledon24-10
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Extreme

Tennisracket Head Extreme TEAM 2022

Tennisracket Head Extreme TEAM 2022

144.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Extreme
Jaarcollectie 2022
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse lichte rackets (260-279 g)
Gewicht tennisracket 275 gr
Racketbalanscategorie 326 - 340 mm
Balans tennisracket 330mm
Categorie hoofdomtrek (645-659 cm²)
Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame 23-26-21mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 302
Materiaal racketframe: 100% Graphite
Stijfheid frame: 61
Gebruikte basisgrip Head Hydrosorb Pro
Aanbevolen besnaringsspanning 22,0 - 26,0 kg
Catalogusnummer product 235332
Ontworpen voor spelerscategorieën halfgevorderde spelers
Focus sterk
Kleur Groen

Beschrijving

Het Head Extreme TEAM 2022 tennisracket voor licht tot halfgevorderde spelers, dames en junioren biedt perfecte spin, extra power en gevoeligheid dankzij de nieuwe Auxetic technologie. Met het Head Extreme TEAM 2022 racket kun je extreme spins creëren en chaos veroorzaken bij je tegenstanders. Deze serie rackets, gepromoot door de Italiaanse speler Matteo Berrettini, is verbeterd met innovatieve Auxetic-technologie voor een uitstekend, helder gevoel bij impact en is ideaal voor clubspelers die het tempo willen dicteren met optimale spin en kracht.

Samen met een schacht die helpt bij het creëren van extra spin, heeft de Extreme MP unieke spinogen die zorgen voor meer beweging van de snaar en een sterk trampoline-effect bij contact met de bal. Extreme prestaties gaan gepaard met een fris, gedurfd ontwerp.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Eigenschappen:

  • Nieuwe Auxetic-technologie voor een uitstekend gevoel bij het slaan
  • Geweldige spin en kracht voor licht tot halfgevorderde spelers, met name zwakkere vrouwen en junioren
  • Ondersteund door Matteo Berrettini
  • Een gedurfd nieuw ontwerp

Een woordje van de trainer

"Het Head Extreme TEAM 2022-racket, verbeterd met Auxetic-technologie, zorgt voor meer comfort, gevoel en flexibiliteit in het spel. Dit iets lichtere model is vooral geschikt voor zwakkere vrouwen, licht tot halfgevorderde spelers en junioren die overstappen van een korter racket naar een volwassen racket. Vergeleken met de vorige generatie rackets met Graphene 360+ technologie, is deze nieuwigheid handvriendelijker en benadrukt tegelijkertijd een meer gevoelde feedback. Het is nu kristalhelder, maar niet storend of ongemakkelijk op de arm. Het racket voelt levendiger, flexibeler aan en genereert net zoveel power als je erin stopt. Het is wederom een ​​spin-georiënteerd racket met een extra dosis power dankzij het blad van 645 cm2. De royale sweetspot vergeeft je zelfs enkele vuile hits. Als je tennist op hobby- of clubniveau en nog steeds aan het leren en verbeteren bent, mis dan dit lichtere TEAM-model niet."

– Michal Bayerl, tenniscoach 2e klas,Tennistest–

Technologieën (6)

HEAD Sound Grommets

Betere geluids- en trillingsdemping

Sound Grommets- technologie zijn speciaal ontworpen grommets die het racket meer kracht geven door een groter bereik van de snaarbeweging. Tegelijkertijd optimaliseert deze technologie de geluidsbegeleiding en trillingen bij het raken van de bal voor een beter spelgevoel.

Naar informatie over technologie

HEAD Spin Grommets

Draai het!

Spin Grommets- technologie zijn speciaal aangepaste doorvoertules voor de snaren in het middelste deel van de snaar. Spin bushings zorgen voor meer beweging van de centrale snaar in alle richtingen om kracht en spin te maximaliseren. Naast meer spin geven deze grommets de bal ook meer snelheid.

Naar informatie over technologie

HEAD Auxetic

Innovatieve frameconstructie

De nieuwe Auxetic frameconstructietechnologie geeft het racket een unieke vervorming bij contact met de bal. Dankzij de interne eigenschappen zet de Auxetic-constructie uit onder "trekkracht" en trekt samen onder compressie. Hoe groter de toegepaste kracht, hoe groter de auxetische respons. Hierdoor wordt het racket flexibeler (levert energie op) en tegelijkertijd sterker (stabiliteit).Head-Auxetic-tech.jpg

Naar informatie over technologie

HEAD Spin Shaft

Stabiele hals

De nek van het racket, uitgerust met Spin Shaft-technologie, zorgt voor optimale zijdelingse stabiliteit en creëert een hoger spinpotentieel.

Naar informatie over technologie

HEAD Graphene Inside

Betere energieoverdracht

Strategisch geplaatst in de meeste nieuwe HEAD-rackets is het Graphene-materiaal, dat de sterkte en duurzaamheid versterkt, zorgt voor meer stabiliteit en de overdracht van energie van het racket naar de bal optimaliseert. Als je je volgende racket koopt, zorg er dan voor dat het Graphene Inside heeft.

Naar informatie over technologie

HEAD Spin Pattern

Maximale spin

Het open snarenpatroon van de Spin Pattern- technologie maximaliseert het spinpotentieel van het racket. De openingen tussen individuele snaren zijn groter voor een groter bereik van snaarbewegingen. Door het grotere bewegingsbereik van de snaren kan de snaar meer met de bal "spelen". Hierdoor is de feedback zachter en prettiger.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen