1410353

Tennisracket Head Speed MP Black 2023

ID {{ productCode }}

Het Head Speed MP Black 2023 tennisracket voor gevorderden en clubspelers, ambitieuze junioren biedt snelheid en kracht met een uitstekend gevoel dankzij de nieuwe Auxetic-technologie.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1410353

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Speed

Tennisracket Head Speed MP Black 2023

Tennisracket Head Speed MP Black 2023

280.00
199.90
Je bespaart 80.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 199.90 €

Parameters

Modellijn Speed
Jaarcollectie 2023
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse zwaardere rackets (300-314 g)
Gewicht tennisracket 300 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 320mm
Categorie hoofdomtrek (645-659 cm²)
Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame 23mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 323
Materiaal racketframe: 100% Graphite, Graphene Inside
Stijfheid frame: 62
Gebruikte basisgrip Head Hydrosorb White
Aanbevolen besnaringsspanning 21,0 - 25,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën geavanceerd
Focus sterk
Kleur Zwart

Beschrijving

Het Head Speed MP Black 2023 tennisracket voor gevorderden en clubspelers, ambitieuze junioren biedt snelheid en kracht met een uitstekend gevoel dankzij de nieuwe Auxetic-technologie. Het racket heeft een grote stabiliteit voor alle soorten schoten, van de basislijn tot volleys op het net. De snelheid en bestuurbaarheid van dit racket staat op de eerste plaats.

De nieuwe Auxetic-technologie voegt stabiliteit en flexibiliteit toe aan het spel in een indrukwekkende combinatie voor nog snellere schoten. Het beste voor ervaren spelers en toernooispelers met snel tennis en een gevarieerd slagbereik.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.


Goeie oude MP

Hoewel het racket een nieuwer ontwerp en nieuwe Auxetic-technologie heeft, is het nog steeds een goede oude MP, die erg goed trekt en een uitstekende verhouding tussen punch en controle heeft. In tegenstelling tot het topmodel Pro is het ook geschikt voor spelers die niet altijd op de aanvallende golf zijn, maar een meer gevarieerde tennisstijl spelen, waarbij harde aanvallen worden afgewisseld met verdedigen. Het racket kenmerkt zich door betrouwbaarheid, stabiliteit, snelheid en een uitgebalanceerde benadering van spin met relatief nauwkeurige plaatsing. Vanwege zijn universele eigenschappen en uitgebalanceerde prestaties over een hele reeks schoten en spelsituaties, zal het racket vooral in de smaak vallen bij meer ervaren clubspelers en ambitieuze junioren.


 

– Michal Bayerl, tenniscoach 2e klas –

Technologieën (6)

HEAD Power Grommets

Grotere doorvoertules voor meer kracht

Vergrote Power Grommets zorgen ervoor dat de snaren meer bewegingsvrijheid hebben voor meer moeiteloze kracht en kracht.Head-Power-Grommets.jpg

Naar informatie over technologie

HEAD Speed Beam

Maximale zwaaisnelheid

De aerodynamische vorm van het frame in de Speed ​​Beam- hals maximaliseert de efficiëntie van de snelle swing voor meer stoot- en balsnelheid.

Naar informatie over technologie

HEAD Auxetic

Innovatieve frameconstructie

De nieuwe Auxetic frameconstructietechnologie geeft het racket een unieke vervorming bij contact met de bal. Dankzij de interne eigenschappen zet de Auxetic-constructie uit onder "trekkracht" en trekt samen onder compressie. Hoe groter de toegepaste kracht, hoe groter de auxetische respons. Hierdoor wordt het racket flexibeler (levert energie op) en tegelijkertijd sterker (stabiliteit).Head-Auxetic-tech.jpg

Naar informatie over technologie

HEAD Graphene Inside

Betere energieoverdracht

Strategisch geplaatst in de meeste nieuwe HEAD-rackets is het Graphene-materiaal, dat de sterkte en duurzaamheid versterkt, zorgt voor meer stabiliteit en de overdracht van energie van het racket naar de bal optimaliseert. Als je je volgende racket koopt, zorg er dan voor dat het Graphene Inside heeft.

Naar informatie over technologie

HEAD Directional Drilling

Grotere sweetspot en meer kracht

Directional Drilling, een moderne methode om snaargaten in het frame te boren, vergroot de 'sweet spot' zodat de bal gemakkelijker geraakt kan worden en voegt meer krachttoe. Dit resulteert ook in een zachter gevoel bij contact met de bal.Head-Directional-Drilling.jpg

Naar informatie over technologie

HEAD Speed Pattern

Snelle reactie

Een specifieke Speed ​​​​Pattern- snarenlay-out die uit elkaar is geplaatst om hand in hand te gaan met het snelle, gecontroleerde tennis dat typerend is voor de Speed-reeks rackets.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de onderwerpen

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen