1417422

Tennisracket Head Tour Pro

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Ja, Gewicht tennisracket 280 gr, Balans tennisracket 320mm, Hoofdomtrek 709 cm2, Bespanpatroon 16x19

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1417422

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Tennisracket Head  Tour Pro

Tennisracket Head Tour Pro

40.00
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Jaarcollectie 2024
Een bespannen racket Ja
Gewichtsklasse >middelzware rackets (280-299 g)
Gewicht tennisracket 280 gr
Racketbalanscategorie 316 - 325mm
Balans tennisracket 320mm
Categorie hoofdomtrek (690-739 cm²)
Hoofdomtrek 709 cm2
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 16x19
Materiaal racketframe: Nano Titanium
Gebruikte bespanning Head Synthetic Gut
Rackethoes ingekorte 3/4 hoes
Catalogusnummer product 230384
Kleur grijs, Geel

Beschrijving

Introductie van het Head Tour Pro tennisracket, een geavanceerd hulpmiddel uit de collectie van 2024 dat technologie, kracht en precisie combineert voor gemiddelde en gevorderde spelers die op zoek zijn naar topprestaties op de baan.

HEAD Nano Titanium en HEAD Damp+ technologie voor optimale prestaties

Met de combinatie van HEAD Nano Titanium en HEAD Damp+ technologieën levert dit racket onmiskenbare prestaties. Het Nano Titanium frame zorgt voor optimale stijfheid en sterkte, terwijl de HEAD Damp+ technologie trillingen absorbeert, waardoor je perfecte controle hebt over elke slag. Met een bladgrootte van 709 cm² / 110 in² en een snarenpatroon van 16 x 19 biedt dit racket een grote sweetspot, wat betekent dat er meer oppervlak is om de bal te laten stuiteren. Dit leidt tot meer ponskracht en een hoge mate van nauwkeurigheid.

Het racket wordt geleverd met een praktische verkorte 3/4 hoes die niet alleen uw sportgereedschap beschermt, maar het ook gemakkelijker maakt om te dragen en op te bergen.

Middelzwaar racket voor prestaties en stabiliteit

Met een gewicht van 280 gram behoort dit racket tot de categorie middelzware rackets (280-299 gram), die een optimale combinatie biedt van prestatie, kracht en stabiliteit op de baan. Balanceren op 320 mm zorgt voor nauwkeurige controle van elk schot.

De prestatieparameters zijn:

  • hoofdomvang: 709 cm² / 110 inch²
  • patroon van het breiwerk: 16 × 19
  • racketlengte: 685mm
  • raket gewicht: 280 g

Met het Head Tour Pro tennisracket breng je niet alleen een tennisinstrument naar de baan, maar ook een uiting van je toewijding aan topprestaties. Ontdek het potentieel van uw achtertuin met dit uitstekende racket dat technologie, stabiliteit en stijl combineert.

Technologieën (2)

HEAD Damp+

Het dempt trillingen

In de grip van het racket zit een zachte insert met Damp+technologie verborgen, die trillingen dempt wanneer de bal wordt geraakt. Het beschermt dus de pols, onderarm en elleboog van de speler tijdens verhoogde inspanning. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de gewrichten van kinderen, die tijdens de ontwikkeling bijzonder gevoelig zijn.

Naar informatie over technologie

HEAD Nano Titanium

Lichter en sterker

Rackets met Nano Titanium -technologie bieden uitstekende controle en kracht in alle spelsituaties. Ze zijn licht, sterk en duurzaam tegelijk. Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen