133311

Tennisracket ProKennex Kinetic Q+15 Light (260g) Black/Blue 2021

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Nee, Gewicht tennisracket 260 gr, Balans tennisracket 330mm, Hoofdomtrek 677 cm2, Bespanpatroon 16x19

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 133311

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Kinetic

Tennisracket ProKennex Kinetic Q+15 Light (260g) Black/Blue 2021

Tennisracket ProKennex Kinetic Q+15 Light (260g) Black/Blue 2021

219.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Kinetic
Jaarcollectie 2021
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse lichte rackets (260-279 g)
Gewicht tennisracket 260 gr
Racketbalanscategorie 326 - 340 mm
Balans tennisracket 330mm
Categorie hoofdomtrek (660-689 cm²)
Hoofdomtrek 677 cm2
Racketlengtecategorie verlengde lengte (690-705 mm)
Lengte tennisracket 699mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame 26mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 324
Materiaal racketframe: Spiral Tech Carbon, High Modulus Graphite
Stijfheid frame: 72
Gebruikte basisgrip ProKennex Synthetic
Aanbevolen besnaringsspanning 22,0 - 29,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën recreatieve spelers
Focus comfort
Kleur Zwart

Beschrijving

Tennisracket ProKennex Kinetic Q+15 Light (260 g) Zwart/Blauw 2021 voor beginners, licht gevorderde hobbyspelers en senioren met Kinetic Quadfocus technologie voor hoog comfort. Het racket heeft een groter blad van 677 cm2 voor een makkelijkere slag. Tegelijkertijd wordt hij met 1,5 cm verlengd, zodat je er verder mee kunt reiken. Dankzij het brede frame van 26 mm heeft het racket een uitstekende stabiliteit en een enorm energiepotentieel.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.

Onverwachte kracht in een licht jasje

Dit racket is ideaal voor beginners, halfgevorderde amateurs en senioren die meer stabiliteit willen bij het slaan in combinatie met een indrukwekkend niveau van kracht en spin. Dankzij het blad van 677 cm2 is de Ki Q+15 Light zachter dan het standaard racket van 645 cm2. Met een verlengde lengte van 69,9 cm heeft hij ook een solide krachtpotentieel bij baseline- en opslagslagen. Het model Ki Q+ 15 Light (260 g) is uitgerust met de meest geavanceerde versie van de Kinetic Quadfocus-technologie, die de bewegende massa verdeelt op belangrijke plaatsen van het racketblad en zo een betere bescherming biedt tegen trillingen, stoten en verdraaien van het frame. Dankzij de Comfort Cap-technologie plaatst ProKennex zijn Kinetic-systeem in de achterkap, wat resulteert in een nog betere bescherming van de hand tegen heftige trillingen tijdens impact. De Q+15 Light is ook voorzien van een stijve SpiralTech Carbon-laag die onzuiverheden en luchtbellen uit de grafietlagen verwijdert voor meer sterkte en demping. Bij het slaan vanaf de basislijn heeft de Ki Q+15 Light (260 g) een iets lager zwaaigewicht (324 punten) dan de zwaardere Ki Q+15 (285 g). Maar het is nog steeds een ongekende waarde in deze gewichtsklasse! Hierdoor is het racket beter controleerbaar en kan het sneller worden gemanoeuvreerd, vooral bij volleys. Voor degenen die dit racket met gemiddelde snelheid zwaaien, is er genoeg kracht in het 26 mm brede frame. Dit racket is niet alleen stabiel op volleys, maar voegt ook meer punch toe aan je service dankzij de verlengde lengte. Over het algemeen is dit een zeer goede keuze voor zwakkere spelers die een zachter midplus-racket willen met uitstekende stabiliteit en superieure kracht. Een prettige bijkomstigheid is de geavanceerde Kinetic-technologie, die zacht is voor de hand.


 

– Michal Bayerl, tenniscoach 2e leerjaar –

Technologieën (4)

PRO KENNEX Spiral Tech Carbon

Voor Kennex Spiral Tech Carbon

De Spiral Tech Carbon -technologie combineert speciaal geprepareerd Spiral Graphite en High Modulus Graphite (vaak gebruikt bij de productie van raketten) in verschillende lagen. Spiral Graphite heeft uitstekende dempingsmogelijkheden en High Modulus Graphite biedt de broodnodige kracht en controle. Gecombineerd met Nano Epoxy zorgt dit materiaal voor unieke sterkte, stevigheid en maximale controle.

Naar informatie over technologie

PRO KENNEX Kinetic Série Q

Pro Kennex Kinetic Q

Het innovatieve "Q" -systeem werkt volgens hetzelfde principe als het standaard Kinetic-systeem, waarbij de kinetische energie die wordt gecreëerd tijdens de zwaai en het raken van de bal het tennisframe stabiliseert, waardoor schok- en trillingsimpulsen die worden doorgegeven aan de hand van de tennisser aanzienlijk worden verminderd. armgezondheidsproblemen veroorzaken. Kinetische "Q" verhoogt het optimale punt van impact van de bal ("sweet spot") tot 54% van de totale speelbaarheid in het gebied van het snarenbed. In de praktijk betekent dit dat het mogelijk is om het spel te versnellen met verbeterde controle, minder inspanning en vooral minder slijtage aan de arm. 4 generatoren met kinetische massa zijn zichtbaar in een vierkante positie in de kop van de raket geplaatst.

Naar informatie over technologie

PRO KENNEX Comfort Cap

Comfortabele handgreepkap

ProKennex voegt een koolstofcoating toe aan de Kinetic microcaps aan de achterkant. Deze griptechnologie, Comfort Cap genaamd, maakt al lang deel uit van het Kinetic-assortiment. Het maakt gebruik van een bewegende massa die zorgt voor "best-in-class trillingsdemping" en comfort.

Naar informatie over technologie

PRO KENNEX Kinetic Quadfocus Technology

Kinetic van de nieuwe generatie

Deze derde generatie van het Kinetic-systeem , genaamd Quadfocus Technology, omvat een ionencoatingproces, maar concentreert ook de plaatsing van de Kinetic-kamers in slechts vier compartimenten rond het hoofd: op 10 en 2 en 8 en 4 uur. Door secundaire massa te verplaatsen naar minder stabiele delen van het frame, heeft ProKennex een racket gemaakt met een stevigere constructie die beter gebruik maakt van de handbesparende eigenschappen van Kinetic-technologie.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen