1427558

Tennisracket Tecnifibre TF-X1 275 V2

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Nee, Gewicht tennisracket 275 gr, Balans tennisracket 330mm, Hoofdomtrek 680 cm2 (105 inch2), Bespanpatroon 16x19

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1427558

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model TF-X1

Tennisracket Tecnifibre TF-X1 275 V2

Tennisracket Tecnifibre TF-X1 275 V2

199.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn TF-X1
Jaarcollectie 2024
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse lichte rackets (260-279 g)
Gewicht tennisracket 275 gr
Racketbalanscategorie 326 - 340 mm
Balans tennisracket 330mm
Categorie hoofdomtrek (660-689 cm²)
Hoofdomtrek 680 cm2 (105 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame 24,5-25,4-25 mm
Materiaal racketframe: 100% Graphite
Stijfheid frame: 70
Aanbevolen besnaringsspanning 22,0 - 25,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën halfgevorderde spelers, club spelers, reguliere en recreatieve spelers
Focus sterk
Kleur Wit

Beschrijving

Tecnifibre TF-X1 275 V2 tennisracket voor senioren en licht tot gemiddelde recreatieve spelers met veel kracht, groter blad en unieke X-Damp trillingsdemper. De tweede generatie van deze rackets wordt geleverd met een breder frame voor nog meer stabiliteit en gemakkelijke kracht. Maximale prestaties en comfort met het TF-X1 275 tennisracket. Om prestaties te garanderen heeft dit racket een bovengemiddelde stijfheid, met als doel dat het frame niet beweegt bij impact en de energieteruggave maximaliseert.

Bovengemiddeld comfort

De stijfheid van het frame zorgt echter voor meer trillingen die schadelijk kunnen zijn voor de arm. De unieke oplossing van Tecnifibre: X-Damp, een technologie ontwikkeld in samenwerking met het TecniLab-laboratorium, die het probleem van trillingen oplost en maximaal comfort biedt. Hoe werkt het? Het stalen onderdeel van 21 gram zit in een zak van elastomeer helemaal aan het uiteinde van de grip, zodat het tegen de kracht van elke balimpact in beweegt. Het resultaat: tot 36% minder schadelijke trillingen voor de hand en minder vermoeidheid.

Verbeterde framevorm

De vorm van het frame is geoptimaliseerd met afgeronde en versterkte delen voor meer sterkte en stabiliteit. Isoflex-technologie, variabele stijfheid rond de gehele omtrek van het hoofd, vergroot de sweetspot en vergeeft vieze off-center slagen. De TF-X1 275 is ontworpen voor senioren, gemiddelde tot gemiddelde recreatieve spelers en clubspelers die op zoek zijn naar een krachtig en lichtgewicht racket. Met een gewicht van 275 gram, een snarenpatroon van 16x19 en een extra bladgrootte van 680 cm² is dit een zeer eenvoudig te bespelen racket uit de TF-X1-serie.

Technologieën (2)

Tecnifibre IsoFlex

Actieve doorvoertules

De doorvoertules voor de snaren en de framebeschermer aan de buitenkant hebben IsoFlex-gaten erin. Hierdoor heeft de snaar een groter bewegingsbereik bij het raken van de bal. De snaar is daardoor dynamischer, genereert meer energie, spin en hierdoor blijft de bal langer op de snaren voor meer controle.

Naar informatie over technologie

Tecnifibre X-Damp

Handgreep met trillingsdemper

De gepatenteerde trillingsdemper in de handgreep is vele jaren geleden uitgevonden door René Lacoste. Tecnifibre bracht zijn plannen in praktijk en de X-Damp-technologie was geboren. De demper bestaat uit een stalen plug van 20 gdie uit de onderkant van het handvat steekt en is omwikkeld met elastisch materiaal. Het hoge gewicht van zo'n klein voorwerp in de handgreep absorbeertongewenste trillingen tot 36% beter dan standaardsystemen en beschermt de arm tegen overmatige vermoeidheid en verwondingen.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen