1358651

Tennisracket Wilson Clash 100 v2 Roland Garros 2023 L2

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Nee, Gewicht tennisracket 295 gr, Balans tennisracket 310mm, Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2), Bespanpatroon 16x19

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1358651

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Clash

Tennisracket Wilson Clash 100 v2 Roland Garros 2023  L2

Tennisracket Wilson Clash 100 v2 Roland Garros 2023 L2

259.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Clash
Jaarcollectie 2023
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse >middelzware rackets (280-299 g)
Gewicht tennisracket 295 gr
Racketbalanscategorie 306 - 315mm
Balans tennisracket 310mm
Categorie hoofdomtrek (645-659 cm²)
Hoofdomtrek 645 cm2 (100 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 686mm
Bespanpatroon 16x19
Breedte frame 24,5 mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 313
Materiaal racketframe: 100% Graphite
Stijfheid frame: 57
Gebruikte basisgrip Wilson Pro Performance
Aanbevolen besnaringsspanning 22,0 - 27,0 kg
Catalogusnummer product WR127811
Ontworpen voor spelerscategorieën club spelers
Focus comfort
Kleur Wit, Bruin

Beschrijving

Wilson Clash 100 v2.0 Roland Garros 2023 tennisracket voor gevorderde spelers en ambitieuze junioren met uitzonderlijke flexibiliteit en explosieve kracht dankzij verbeterde FortyFive-technologie. Deze speciale uitvoering is ontworpen naar het ontwerp van het beroemdste graveltoernooi ter wereld, Roland Garros. De tweede generatie van het revolutionaire Clash-racket brengt verbeterde carbonmapping met zich mee voor meer framestabiliteit met behoud van ongekende flexibiliteit. Nieuwe technologieën voor horizontaal, verticaal en torsiebuigen helpen de speler met verschillende zwaaigeleidingen.

De 16% grotere sweetspot laat je niet in de steek, zelfs niet op momenten dat je niet in topvorm bent. Het 16x19 breipatroon zorgt voor spinslagen met uitstekend comfort.

Racket bespannen

Wij ontvangen het racket onbespannen af fabriek, maar bespannen het graag voor u. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste snaarspanning selecteren voordat u deze toevoegt aan de mand, rechtsboven, en een van de aanbevolen snaren kiezen.


(R)evolutie voor de tweede keer

Deze keer schokt de opvolger van het revolutionaire Clash-model niet alleen met de indrukwekkende slagkracht zonder de controle te verliezen, maar ook met zijn uiterlijk. Het design van de topmodellen Clash 100, Clash 100 PRO en Clash 98 is voorzien van een Clash inscriptie in reliëf op het racketframe. Dit volledig unieke element, nog nooit eerder gezien in de tenniswereld, is een gedurfde zet van Wilson, die de rackets uniek maakt.

In combinatie met een rubberen frame in een extravagant kleurdesign trekt de geanodiseerde elastische infraroodlamp meteen de aandacht van alle nieuwsgierigen.

Ecologisch vriendelijk

De kunststof onderdelen van het racket, zoals de bovenkap van het frame, doorvoertules voor de snaren of de eindkap van het handvat, zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal Agiplast. Het is biologisch afbreekbaar en brengt geen schade toe aan de natuur.

Als een zweepslag

De tweede generatie van het meest flexibele tennisracket op de markt wordt geleverd met licht gewijzigde binnenkanten voor betere stabiliteit en een grotere sweetspot. De best verkochte versie 100 is wederom een ​​zeer dynamisch en slagvriendelijk racket. Het heeft vergelijkbare functies als de toernooiversie van de 100 PRO, maar is aanzienlijk eenvoudiger te bedienen. Je voelt het aan de zwaaisnelheid, die dankzij de balans van 310 mm net zo eenvoudig is als het zwaaien met een racket. Dankzij het extreem flexibele frame gedraagt ​​het racket zich vervolgens als een zweep, die de bal met extra energie raakt. Ik was verrast hoe snel het uit zo'n licht racket kan vliegen en tegelijkertijd hoe goed het racket omgaat met geblokkeerde schoten van een agressief spelende tegenstander. Ook uitstekend is de benadering van spin, die iets beter is dan de 100 PRO-versie dankzij het meer open 16x19 snarenpatroon. Het is geen racket om serve-volley-stijl mee te spelen, maar als je toch naar het net gaat, word je beloond met snelle controle over het racket en een prettig gevoel. Dit is nog meer uitgesproken bij gebruik van een zachtere snaar. Ik heb het racket getest met een slimme Luxilon Smart-snaar op 22/21 kg en het was erg interessant om te zien hoe goed bv. stopvolleys of korte slagen vanaf de baseline worden gespeeld met deze instelling. Over het algemeen heeft het racket een goede indruk op mij gemaakt, wat vooral het meisjes- en damespubliek op gevorderd en clubniveau zal aanspreken met toernooiambities. Er is ook veel ruimte om het frame aan te passen door gewichten aan het blad toe te voegen en de algehele slagkracht en stabiliteit van het racket te vergroten.


 

– Michal Bayerl, tenniscoach 2e klas –

Technologieën (5)

Wilson Parallel Drilling

Wilson Parallel Drilling

Parallel Drilling-technologie zorgt voor meer comfort, vergroot de sweet spot en verbetert het algehele gevoel. Dit is het boren van de zogenaamde grommets (gaten waar de snaar zich uitstrekt) anders dan haaks zoals tot nu toe, maar in dezelfde symmetrie en hoeken over de gehele lengte van het frame.

Naar informatie over technologie

Wilson Horizontal Bending

Traditionele balcontrole

Voor spelers met traditionele horizontale zwaaigeleiding is er de Horizontal Bending-technologie. Dit geeft het racket de beste flex op de markt en verbetert de balcontrole tijdens een directe (rechte) slag zonder veel spin.

Naar informatie over technologie

Wilson FortyFive

Verbinding met de bal

Gepatenteerde FortyFive° -technologie verhoogt de flexibiliteit en stabiliteit van het frame om een ​​meer verbonden gevoel te creëren bij contact met de bal. De technologie ondersteunt de moderne swinggeleiding van competitieve spelers, die in verticale richting wordt uitgevoerd.

Naar informatie over technologie

Wilson Torsional Bending

Stabieler dan ooit

Gepatenteerde carbonmapping van het Torsional Bending- racketframe helpt de hele structuur te stabiliseren wanneer de bal slecht buiten de sweetspot wordt geraakt. Je kunt je dus volledig concentreren op wat er op de baan gebeurt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het racket in je hand kattenkwaad uithaalt.

Naar informatie over technologie

Wilson Vertical Bending

Het ondersteunt de moderne swing

Vertical Bending technologie helpt de bal langer aan de snaren te blijven voor meer controle, gevoel en spin. Deze technologie is geschikt voor moderne verticale zwaaigeleiding.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de onderwerpen

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen