1410407

Kortingen-grandslam: roland-garros-12

Tennisracket Yonex Percept 97 D

ID {{ productCode }}

Tennisracket - Een bespannen racket Nee, Gewicht tennisracket 320 gr, Balans tennisracket 310mm, Hoofdomtrek 626 cm2 (97 inch2), Bespanpatroon 18x20

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1410407

12% korting

Kortingen-grandslam
1 dag
8
29
37

Coupon code:
roland-garros-12
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Percept

Tennisracket Yonex Percept 97 D

Tennisracket Yonex Percept 97 D

264.90
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Percept
Jaarcollectie 2023
Een bespannen racket Nee
Gewichtsklasse zeer zware rackets (315 g en meer)
Gewicht tennisracket 320 gr
Racketbalanscategorie 306 - 315mm
Balans tennisracket 310mm
Categorie hoofdomtrek (601-644 cm²)
Hoofdomtrek 626 cm2 (97 inch2)
Racketlengtecategorie standaard lengte (661-689 mm)
Lengte tennisracket 685,8 mm
Bespanpatroon 18x20
Breedte frame 21mm
Zwenkgewicht (met bespanning) 329
Materiaal racketframe: 2G-Namd Flex Force, HM Graphite
Stijfheid frame: 62
Gebruikte basisgrip Yonex Synthetic
Aanbevolen besnaringsspanning 20,0 - 27,0 kg
Ontworpen voor spelerscategorieën race- en professionele spelers
Focus controle
Kleur Groen

Beschrijving

vTennisracket Yonex Percept 97 D voor ervaren en toernooispelers met een dicht weefsel van 18x20 en de nieuwste Japanse technologie voor maximale precisie, controle en gevoel. Het op één na meest veeleisende model, de 97D, biedt een hoog zwenkgewicht van meer dan 329 kg*cm2 voor uitstekende stabiliteit, punch en controle. De nieuwe Servo Filter technologie verwijdert ongewenste trillingen (14% meer) en legt alleen de informatie die je nodig hebt om de bal nauwkeurig en met maximaal gevoel in je hand te spelen.

Wek je zintuigen

Laat je verbeelding spreken met het gloednieuwe Percept ("waarnemen") model, met state-of-the-art innovaties die je on-court spel verbeteren met nauwkeurig gevoel en controle. Het FlexCon-systeem zorgt ervoor dat de racketschacht kan buigen en de duur van de "ball pocketing" (langer balbezit op de snaren) verlengt, waardoor het voor spelers makkelijker wordt om de bal te controleren en nauwkeurig te plaatsen.

Stabiele kogelbaan

Het frame bevat meer lagen grafiet in vergelijking met eerdere controlegeoriënteerde racketmodellen om de stijfheid van het racketoppervlak te verhogen. Dit maakt het slagvlak van het racket 3% stabieler dan voorgaande modellen, wat resulteert in een consistente balvluchtbaan bij impact.

Nieuw doorvoerontwerp

De zeilringen worden door het breigaren geregen, dat nu verlevendigd is met Lock Booster technologie. Het nieuw ontworpen grommetontwerp zorgt ervoor dat de snaren meer spin genereren. En dat betekent maar één ding: Meer spin, meer controle, meer vertrouwen en een brutalere balstuit! De tegenstanders beven al van angst

Een woordje van de trainer

Het Japanse merk Yonex blijft innoveren en introduceert zijn nieuwste serie Percept-raketten. Het motto van de nieuwe serie Percept-raketten is: "Controleer de bal met de palm van je hand." De indrukwekkende groenachtige rackets zijn een voortzetting van de succesvolle en populaire Vcore Pro-serie rackets onder ervaren spelers. Percept-modellen zijn opnieuw gericht op controle, precisie en gevoel. Met name het op één na zwaarste frame, de 97D, is met zijn gewicht van 320 g zonder padding een geweldige keuze voor veeleisende spelers en toernooispelers. De dichte 18x20 vlecht garandeert nog betere nauwkeurigheid en balcontrole. Het Servo Filter is een nieuwe technologie die zorgt voor een comfortabele game-ervaring met een zeer nauwkeurige en gevoelige dosering om belangrijke trillingen aan de arm te geven. Kortom, die "lelijke" trillingen worden weggefilterd en je krijgt kristalheldere informatie over de geslagen bal. Hierdoor kun je precies analyseren hoe goed je de ballen slaat en wat je moet verbeteren. Het rustgevende en frisse ontwerp is wederom meesterlijk vormgegeven met verbluffende details en de buitengewone precisie van fabricage waar de Japanse vakmensen van Yonex bekend om staan. Voel tennis met al je zintuigen met de nieuwe Yonex Percept rackets!


– Michal Bayerl, tenniscoach 2e klas –

Technologieën (4)

YONEX Isometric tennis

Groter sweetspot-racket

De gepatenteerde YONEX Isometrische technologie is meer dan 30 jaar geleden gecreëerd om het aantal horizontale en verticale snaren die botsen te vergroten en de zogenaamde sweetspot te vormen - het ideale slagoppervlak. Bij YONEX-rackets met een isometrische bladvorm is de sweetspot met 7% vergroot in vergelijking met de gebruikelijke ovale vormen van andere merken.

Naar informatie over technologie

YONEX Flexcon System

Een flexibeler en responsiever frame

De Flexcon System- technologie voegt flexibiliteit en gevoeligheid toe aan het racket. De versmalde en verlengde boxframe rackethals is gemaakt van 2G-NAMD Flex Force en Flex Fuse grafiet voor nauwkeurige balcontrole. Het uiteinde van de schacht bij het handvat is daarentegen iets korter en zorgt ervoor dat je de bal beter voelt bij contact.
Naar informatie over technologie

YONEX Servo Filter

Trillingsdemping

De nieuwe Servo Filter- technologie bestaat uit een transparante film die tussen het grafiet wordt geplaatst en de flexibiliteit van het frame onder druk vergroot. Hierdoor worden onnodige trillingen weggefilterd, zodat alleen de informatie die jij nodig hebt jouw hand bereikt. Het resultaat is 60 %* flexibeler en 500 %* snellere trillingsdemping dan grafiet. *Gemeten in Yonex-laboratoria.

Naar informatie over technologie

YONEX Lock Booster

Verpletterende draai

Verbeterd Lock Booster-tuleontwerp dat het snaarcontact bevordert voor efficiënte energieoverdracht en balverpletterende kracht.

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen