51026

Thule VeloCompact 926 wieldrager + Adapter voor 4 fiets

ID {{ productCode }}

De Thule VeloCompact 926 heeft ook een adapter voor 4 wielen en je kunt met twee kinderen op fietstochten gaan.

Stel je eigen wereld samen

De set bestaat uit:

{{ slot.products[0]?.name }}

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 51026

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model VeloCompact

Thule VeloCompact 926 wieldrager + Adapter voor 4 fiets

Thule VeloCompact 926 wieldrager + Adapter voor 4 fiets

771.95
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn VeloCompact
Geschikt voor transport Klassieke fietsen
Locatie drager sleepinrichting
Maximaal aantal fietsen 3, met adapter 4
Montagewijze door op het mechanisme te klikken
Montagesysteem snelspanner
Fietsbevestiging kader, voorwiel, achterwiel
Diameter fietsframe 22-80mm
Montageafstand banden 29"
Gewicht 19 kg
Kantelbaar ja, met lading
Vergrendeling wielen en dragers
Materiaal staal, aluminium, kunststof
Montage op auto's met reservewiel op achterklep ja, met adapter
Stopcontact 13 palen

Beschrijving

De lichtste en meest compacte Thule-drager voor dagelijks fietsvervoer op een trekhaak

Je bevestigt de fietsendrager eenvoudig op de Thule VeloCompact 926 trekhaak en laadt 3 fietsen (met de 9261 vierwieladapter). Een model gemaakt volgens strenge veiligheidsnormen en de laatste trends op het gebied van design en ergonomie. U kunt de drager met een enkele draai aan de trekhaak bevestigen en u hoeft niets te centreren. Gewoon aantrekken, vastdraaien en vergrendelen. Montage kan door iedereen en zonder hulp worden gedaan!

Aanbevolen voor

De drager is geschikt voor gewone fietsers die op zoek zijn naar een uitstekende drager voor veel geld. Dankzij de adapter die erop zit, kun je tot 4 wielen vervoeren. De drager is ook heel gemakkelijk op te bergen. Het is meer geschikt voor kleinere wielen met klassieke framegeometrie.

Náhled videa

Een gezin van vier personen gaat ook op fietstocht

Als u vier wielen moet verplaatsen, profiteer dan van de handige dragerset en de adapter voor de vierde ronde. Je hoeft niet langer te kiezen tussen wie thuis blijft en wie van een fietsavontuur houdt. Ga er gewoon op uit zoals het hele gezin en voeg belevingsbeelden toe aan je familiealbum.

Basisparameters:

  • voor alle fietsen en bandenafmetingen
  • 3-wielmontage met frames met een diameter van 22-80 mm
  • draagvermogen van de drager is 60 kg
  • wielbasis tot 103 cm

Op de bal zit als een steen die op een trekapparaat klemt

Iedereen kan het systeem van het verbinden van het trekinrichting met de drager regelen door middel van een uitschakelhendels. Een kleine kracht is voldoende om te beveiligen, en toch houdt de drager stevig vast.

de kofferbak openen

Je kunt op elk moment in de koffer stappen

De beladen drager kan in een grote hoek worden opgevouwen om de achterdeur te openen. De ingebouwde stop voorkomt dat de wielen in contact komen met de grond. Het ingenieuze vouwsysteem wordt bediend met een voetpedaal.

Eenvoudig laden van wielen

Eenvoudig verschuifbare fietsenhouders maken het transport van fietsen met een grote wielbasis mogelijk. De drager heeft een verwijderbare framehouder die de bevestiging van het wielframe vergemakkelijkt en versnelt.

De wielen zitten stevig vast en niemand zal ze pakken

Om de wielen te bevestigen, worden spanbanden met gespen gebruikt. Zowel de drager op de trekhaak als alle wielen op de drager kunnen worden vergrendeld. Sloten zijn inbegrepen in het pakket.

Carbonwielen, alleen met beschermkap en vervanging van de rozet

De VeloCompact 926 heeft geen bevestigingsrozet in de basisuitrusting. Voor veilig transport van carbonframewielen met behulp van een carbon framebeschermer moeten de rozetten op de drager worden vervangen door AcuTight-rozetten. Het is niet mogelijk om een carbon framebeschermer te gebruiken voor dragers zonder aanhaalmoment. 

Praktische constructie

De drager kan eenvoudig worden opgevouwen en opgeruimd. Het neemt geen ruimte in de garage in en past zelfs in de kofferbak van de auto. De drager is voorgemonteerd en klaar voor transport, je hebt geen gereedschap nodig.

's Nachts zullen anderen je zien

De geïntegreerde achterlichten zijn aangesloten op een stopcontact dat is ontworpen voor de bedrading van de aanhangwagen. De drager is gemaakt in Duitsland en daarom heeft de connector voor de aansluiting een ander aantal polen dan normaal wordt geleverd in auto's die in Tsjechië worden geproduceerd. Controleer de aansluiting en als deze 7 pinnen heeft, moet u bovendien een 9906-stekkeradapter bestellen.

Bedekken de wielen het derde remlicht? Verhoog de fietsveiligheid en bestel het Thule derde remlicht 9902. Je draagt bij aan meer veiligheid en niemand zal je op die manier over het hoofd zien.

De drager past ook op terreinwagens

Heb je een reserve op de achterdeur? Met de adapter 924-1 kunt u deze met een reservewiel aan de achterdeur van de auto bevestigen.

TUV SUD-certificaat Veiligheid bevestigd door tests

Het Duitse TÜV Instituut heeft dit product getest en goedgekeurd en voldoet daarmee aan de strenge Europese normen. Het product heeft ook de CityCrash-veiligheidstests doorstaan.

Rijd niet zonder kenteken op de drager

Het kenteken moet aan de voor- en achterzijde van de auto zichtbaar zijn. Daarom wordt de drager geleverd met een kunststof frame waarin je de achterste kentekenplaat kunt plaatsen. Waar het voorheen nodig was om de kentekenplaat van de auto naar de vervoerder over te brengen, is er dankzij de gewijzigde wet tegenwoordig een veel eenvoudigere optie: u kunt een derde kenteken voor de vervoerder aanvragen en deze bij het wegvoertuig kopen register.

het gebruik van een derde imitatiekentekenplaat is illegaal

schurende sloten

Betere bescherming tegen dieven

Alle Thule bagagedrager-, koffer- en andere uitrustingssloten zijn nieuw vervaardigd zonder een gestempeld slotnummer op het inzetstuk.

Het nummer blijft op de sleutels gestempeld. Deze maatregel is door Thule ingevoerd voor een betere bescherming tegen dieven. Wij raden aan de nummers op de sleutels te noteren en deze samen met de garantiekaart te bewaren voor mogelijk verlies van sleutels.

Voor het vervoeren van slechts 2 fietsen bieden wijde Thule Velocompact 924drager aan.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen

Gerelateerde artikelen (1)