20666

Thule WingBar Edge 9591 dakrek

ID {{ productCode }}

De Thule WingBar Edge 9591 dakdrager is ontworpen voor auto's met vaste punten en geïntegreerde lengtegraden. De stilste imperiaal met laag profiel biedt een perfect compacte afgeronde verbinding van de voet- en steunstangen zonder over de steunstangen te hangen! Perfect uiterlijk en functionaliteit.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 20666

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 289.00 €

Andere varianten van het model WingBar

Thule WingBar Edge 9591 dakrek

Thule WingBar Edge 9591 dakrek

335.00
289.00
Je bespaart 46.00 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 289.00 €

Parameters

Modellijn WingBar
Locatie drager dak
Laadoppervlak 76 cm
Garantie 5 jaar
Montageset nodig Ja
Gewicht 5,2 kg
Vergrendeling Ja
Materiaal aluminium, kunststof
Certificaten TÜV, City Crash

Beschrijving

AANDACHT! Dit is geen complete drager

Voor de eindmontage op de auto moet dit product ook worden aangeschaft met een Thule montageset. Maak daarom gebruik van onze Thule configurator, die met alles specifieke dakdragers voor uw auto opsomt.

De Thule WingBar Edge 9591 dakdrager met een laadvlakbreedte van 76 cm is ontworpen voor auto's met vaste punten en geïntegreerde zijrails. De stilste imperiaal met laag profiel biedt een perfect compacte, afgeronde verbinding tussen de voet en de steunbalk. Nergens meer uitstekende steunbalken! Perfect uiterlijk en functionaliteit.

Een geweldig afgerond uiterlijk dat het geluid minimaliseert en het brandstofverbruik vermindert.

Drager van een speciaal ontwerp dat wordt gebruikt in merkdragers van wereldwijde autofabrikanten.

Thule WingBars zijn verbeterde, zeer stille en veilige aluminium stangen met een T-gleuf voor eenvoudige montage van accessoires. Extreem aerodynamisch dankzij de vleugelachtige vorm. Lichtbalken geven de auto een exclusieve uitstraling.

Speciaal ontworpen low-profile steunvoeten worden vanuit de fabriek op de steunbalken aangesloten om een ​​perfect compact geheel te vormen. Een geweldig aerodynamisch uiterlijk vormt een aanvulling op de hogere veiligheid bij het rijden onder lage doorgangen. De montage is zeer eenvoudig en dankzij de afgeronde schuifvoeten (tot 50 mm) past hij perfect op alle gangbare auto's. Het voetbevestigingssysteem is bedekt met een gegoten plastic hoes met een slot om de voeten aan de drager te vergrendelen.

Vergeleken met de Thule Aero-steunstangen hebben de stangen aanzienlijk betere aerodynamische eigenschappen, minder luchtweerstand en zijn ze stiller. Het speciale vleugelvormige profiel met afgeronde randen vermindert de geluidsenergie tot 90% in vergelijking met aluminium Aero-steunstangen. Het heeft 55% minder luchtweerstand dan Aero.

WindDiffuser

Thule WingBars zijn 13 dB zwaarder dan Aero bars dankzij de gestructureerde rubberen WindDiffuser die in de T-sleuf is geplaatst. Het getextureerde rubberen oppervlak met T-groef zal de inlaatstroom beter verstoren dan een glad oppervlak, wat resulteert in minder geluid en brandstofverbruik. Tegelijkertijd voorkomt de luchtverspreider dat de beladen last zijwaarts beweegt.

Dit zijn steunstangen met een T-groef, waardoor originele accessoires eenvoudig kunnen worden vervangen in vergelijking met het klassieke vierkant. Wanneer u bijvoorbeeld een fietsendrager vervangt door een skidrager, schuift u eenvoudig de originele uit en schuift u de nieuwe accessoire er eenvoudig in over de gehele lengte van de steunstang. Steek gewoon de T-adapterin de groef van de stang. Veel andere originele Thule-beugels en andere accessoires zijn vastgemaakt aan het originele steunbalksysteem.

Let op: door de nieuwe brede vorm van de WingBar-steunstang kunt u een Thule ProRide 591 of Thule FreeRide 532 fietsendrager niet meer bevestigen anders dan met behulp van een T-adapter.

Het maximale draagvermogen van de drager is 75 kg.

Náhled videa

TUV SUD-certificaat Veiligheid bevestigd door tests

Het Duitse TÜV Instituut heeft dit product getest en goedgekeurd en voldoet daarmee aan de strenge Europese normen. Het product heeft ook de CityCrash-veiligheidstests doorstaan.

Het pakket bevat 2 WingBar steunstangen met een lengte van 81,6 cm. Het pakket bevat 4 geïntegreerde voeten.

We zullen helpen, we zullen adviseren

Thule-configurator

Weet je niet wat je moet doen? Weet u niet zeker of het precies in uw auto past? In onze configurator vindt u voor elke auto de oplossing.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen