1411059

Flash Sale: hockey-10

Composiet ijshockeystick keeper Bauer AG5NT Black Senior

ID {{ productCode }}

De Bauer AG5NT Black Senior Composite Keeper Stick is onze innovatieve keeperstick die is gemaakt voor elite keepers die zich willen onderscheiden van de concurrentie door zijn lichtheid en prestaties.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1411059

10% korting

Flash Sale

Coupon code:
hockey-10
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Composiet ijshockeystick keeper Bauer  AG5NT Black Senior

Composiet ijshockeystick keeper Bauer AG5NT Black Senior

379.95
299.99
Je bespaart 79.96 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 299.99 €

Parameters

Grootteklassen Senior
Producttype hockeystick voor keepers
Materiaal composiet
Prestatieklasse speler Professioneel
Seizoen 2023/2024
Technologieën Bauer ACL 2.0, Bauer XE Taper, Bauer ConnecTech, Bauer TeXtreme
Beoordeling van de uitvoering en duurzaamheid
10
Ons aankoopadvies (prestatie/prijsverhouding)
10
Kleur Zwart
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Materiaal stickblad Boron
Beoordeling van de gebruikte technologie
100

Beschrijving

Keepers, het is jullie beurt. Welkom bij AG5NT

Maak kennis met de AG5NT Goal Stick, onze lichtste keepersstick, ontworpen voor elite keepers die een voorsprong op de concurrentie willen hebben. Met revolutionaire boormaterialen die strategisch zijn geplaatst op belangrijke prestatiegebieden, zal de AG5NT Goal Stick je spel veranderen zoals je het kent. Dankzij de combinatie van de toptechnologie van de doelstok en de lichte eigenschappen van Boron en de unieke stijfheid is er simpelweg geen vergelijking met de Goal Stick AG5NT.


De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Dennenvezeltechnologie: Exclusief voor BAUER is BÓR-materiaal strategisch in de stick geplaatst om het gewicht te verminderen en een uitgebalanceerd gevoel te geven.
  • Constructie van ACL 2.0: Advanced Carbon Layering 2.0 beschikt over een verhoogde hoeveelheid dunne koolstoflagen die impactenergie effectief absorbeert en overdraagt.
  • Licht als lucht: Dankzij de ultralichte constructie blijf je wendbaar tijdens situaties met hoge druk.
  • XE-TAPER: De kortere elliptische schacht is ontworpen voor een betere gewichtsverdeling en is aangepast om de wendbaarheid te optimaliseren.
  • PENTA-GRIP: Onze kenmerkende VAPOR vijfhoekige schouderhandgreep zorgt voor optimaal comfort en controle wanneer u die nodig heeft.
  • Quad-Bridge Paddle-technologie: Viervoudige Stanchion-constructie over de peddel voor structurele versteviging.
  • ConnecTech-handgreep: Vermindert impacttrillingen in de grip tijdens het vasthouden van de club.
  • TeXtreme® mes met ronde punt en Hypercore: Het TeXtreme®-blad vermindert het totale gewicht en zorgt voor een uitgebalanceerd gevoel.

Deze stick is de perfecte combinatie van innovatieve materialen en constructie waarmee keepers optimale prestaties en controle in het doelgebied kunnen bereiken.

Technologieën (4)

Bauer XE Taper

Uniek schachtontwerp

XE Taper-technologie is een speciale gepatenteerde schachtvorm die Bauer dankzij de overname van het legendarische ijshockeymerk Easton in zijn portfolio heeft gekregen en een beetje heeft verbeterd. De hals van de hockeystick heeft een unieke ellipsvorm, die je niet terugvindt bij andere hockeysticks van concurrerende merken.

Deze unieke constructie brengt de belangrijkste voordelen met zich mee, namelijk het lage gewicht van de hockeystick en een grotere flexibiliteit van het buigpunt, wat zorgt voor sneller schieten en torsiestabiliteit. In de praktijk betekent dit dat de hockeystick niet draait tijdens het schot en stabiel staat.

Naar informatie over technologie

Bauer TeXtreme

Licht en sterk materiaal

De gebruikte TeXtreme-technologie staat voor ultralicht en sterk carbon, dat het gewicht van de club vermindert met behoud van kracht.

Naar informatie over technologie

Bauer ACL 2.0

Minder materiaal = lichtere hockeystick zonder verlies aan duurzaamheid

Advanced Carbon Layering 2.0-technologie betekent gelaagdheid van koolstofvezels met zo min mogelijk materiaal, maar met de nadruk op behoud van duurzaamheid. De hockeystick is daardoor lichter, maar kan wel dezelfde belasting aan als voorheen.

Naar informatie over technologie

Bauer ConnecTech

Perfect voor het ontvangen van pasjes

ConnecTech-technologie verlengt de verbandlaag op de hockeystick van het midden van het blad tot aan de stokschacht. Het resultaat is een betere demping van trillingen bij het ontvangen van een pass en een beter gevoel voor de puck.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen