1434327

Composiet ijshockeystick keeper Warrior Ritual M3 Black Junior

ID {{ productCode }}

Composiet ijshockeystick keeper - Junior, Prestatie, Modellijn Ritual, Kleur Zwart, Materiaal stickblad Minimale koolstof

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1434327

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Ritual

Composiet ijshockeystick keeper Warrior Ritual M3 Black Junior

Composiet ijshockeystick keeper Warrior Ritual M3 Black Junior

109.00
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Grootteklassen Junior
Prestatieklasse speler Prestatie
Modellijn Ritual
Producttype hockeystick voor keepers
Kleur Zwart
Materiaal composiet
Seizoen 2024/2025
Technologieën Warrior Minimus Carbon, Warrior SlideGrip, Warrior R/M3 Stick Technology
Geometrie shaftprofiel Conventional Shaft Geometry
Antislip griptechnologie ja
Materiaal stickblad Minimale koolstof
Geschikt voor de sporten Ijshockey

Beschrijving

Beleef de beste keepershockeyervaring met de Warrior Ritual M3 Zwart Junior Composiet Keeperstick. Deze innovatieve stick is voorzien van Minimus Carbon-technologie, die zorgt voor een laag flexpunt en snelle release, ideaal voor volwassenen en middelgrote spelers.

Kwaliteit en prestatie gecombineerd in één hockeystick

Dankzij de conventionele schachtgeometrie en SlideGrip-technologie krijg je nauwkeurige controle en een betere hantering van de hockeystick. De HiFused-constructie zorgt voor een superlicht gevoel dat uw mobiliteit en reactievermogen op het ijs verbetert.

De hoge duurzaamheid van de stick wordt gegarandeerd met de Impact Fiber Layer Shaft, waardoor je met vertrouwen kunt spelen zonder je zorgen te hoeven maken over de duurzaamheid ervan. Het glanzende oppervlak van het blad geeft de stick een elegante uitstraling en de industriestandaard bladlengtes zorgen ervoor dat elke speler de perfecte maat kan vinden.

Technologieën (3)

Warrior SlideGrip

Soepele overgang

Er zijn hockeysticks op de markt met slecht gepositioneerde handgrepen. Weet je, je bent net gepasst naar je teamgenoten of je komt terug van een pokecheck en je puncher blijft steken op de schachtgreep terwijl je naar de startpositie gaat. De SlideGrip-technologie heeft de perfecte hoeveelheid grip op de hals van de lat en een gekartelde textuur die je handen niet belemmert om te bewegen wanneer je die het meest nodig hebt. Ribbels op de schacht zorgen dan voor de snelste slide.

Naar informatie over technologie

Warrior Minimus Carbon

Lichter dan voorheen

Dankzij de Minimus Carbon koolstofvezels is de hockeystick nog lichter dan zijn voorganger. Hierdoor wordt het werken met de puck nog gemakkelijker dan voorheen, en met een beetje oefening kun je de puck negen van de tien pogingen onder het deksel tillen.

Naar informatie over technologie

Warrior R/M3 Stick Technology

Keeperstick voor maximale prestaties

De stick met Warrior R/M3 Stick Technology biedt je een ultralichte Minimus-constructie die innovatieve geometrie gebruikt om energie naar een lager kickpunt te sturen. Hierdoor ervaar je een snellere puckrelease bij passes en een eenvoudigere puckverheffing, zelfs in de meest kritieke momenten van het spel.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen