1370664

Flash Sale: 13-FS

Composiet ijshockeystick Warrior Alpha LX2 PRO Intermediate

ID {{ productCode }}

Het is voor spelers die op een gemiddeld niveau van hun hockeyvaardigheden zitten en op zoek zijn naar een kwaliteitsstick die hen uitstekende prestaties en een modern ontwerp zal bieden. Voor degenen die hun techniek en spelperfectie willen verbeteren terwijl ze genieten van een comfortabele en efficiënte manier van spelen.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1370664

13% korting

Flash Sale
1 dag
18
25
8

Coupon code:
13-FS
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 218.99 €

Andere varianten van het model Alpha

Composiet ijshockeystick Warrior Alpha LX2 PRO Intermediate

Composiet ijshockeystick Warrior Alpha LX2 PRO Intermediate

309.95
218.99
Je bespaart 90.96 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 218.99 €

Parameters

Modellijn Alpha
Grootteklassen Intermediate
Producttype hockeystick voor spelers
Materiaal composiet
Flex (hardheid) flex 70, flex 63, flex 55
Prestatieklasse speler Professioneel
Seizoen 2023/2024
Lengte (van uiteinde tot hiel) 152 cm (flex 70, 63), 145 cm (flex 55)
Totale lengte in cm 166 cm (flex 70, 63), 159 cm (flex 55)
Kromming stickblad W03, W28
Kick point (buigpunt) gemiddeld laag kickpunt
Geprefereerde manier van schieten Wristshot, Snapshot
Geprefereerde schietlocatie Pre-doelgebied, De ruimte tussen de cirkels
Technologieën Warrior Sabre Taper, Warrior Ergo Shaft Shape, Warrior Minimus Carbon, Warrior Apex Grip Texture, Pattern Warrior W03+W28, Warrior Apex Grip, Warrior R.L.C. 188
Geometrie shaftprofiel conische vorm
Beoordeling van de uitvoering en duurzaamheid
10
Sweep shot
100
Flip shot
10
Ons aankoopadvies (prestatie/prijsverhouding)
10
Kleur Geel, Zwart
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Antislip griptechnologie ja
Materiaal stickblad Strijder Fuelcore Ultra
Beoordeling van de gebruikte technologie
100

Beschrijving

De hockeystick is ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende spelers die op zoek zijn naar een kwalitatieve en betrouwbare hockeystick voor hun spel.

Als je een hockeyspeler bent, zul je zeker enthousiast zijn over de krachtige technologieën die nodig zijn om Warrior hockeysticks te maken. Deze technologieën stellen je in staat om hogere prestaties op het ijs te bereiken en je spel te verbeteren.


De trefzekere schoten van de speler zullen menig keeper verbazen


De Sabre Taper-technologie zorgt voor een betere stickcontrole, waardoor je nauwkeuriger en krachtiger kunt schieten.


Wees sneller en nauwkeuriger

Dankzij de Fuelcore Ultra-technologieën kun je je schietsnelheid en -kracht aanzienlijk verbeteren, dankzij de optimale verhouding tussen stokstijfheid en gewicht.


Het kan veel en veel meer aan

Dankzij de constructie van de Minimus Carbon 25 heeft de speler tijdens het spel een goed gevoel voor de puck en is hij gemakkelijk te hanteren.


Duurzaamheid en levensduur

De constructie van de RLC 122 geeft je betere stickcontrole en verbeterde prestaties dankzij lagen van verschillende materialen en vormen.


Maximale controle en stevige grip

Apex Grip Texture geeft je een betere grip en controle over de stick, waardoor je een betere controle over de stick hebt tijdens het schieten en skaten. Het speciale ontwerp van het handvat en de randen maakt het gemakkelijk om de stick vast te houden en aan te passen aan de hand van de speler.


De Warrior Alpha LX2 PRO Intermediate stick is een geweldige keuze voor halfgevorderde spelers die op zoek zijn naar uitstekende prestaties, modern design en puckcontrole.De snelheid en nauwkeurigheid van het schot op het doel

De hockeystick heeft een middelste trappunt, wat betekent dat het buigpunt zich in het midden van de stick bevindt. Dit ontwerp biedt spelers een uitstekende combinatie van snelheid en schietnauwkeurigheid. Door het buigpunt in dit gebied te plaatsen, kunnen spelers zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende spelsituaties en hun spel snel veranderen.


Kies de juiste hardheid en buiging


Warrior W03

Pattern Warrior W03

Een licht gebogen blad met een afgeronde punt gemaakt voor precieze passes. Het is ook geschikt voor het slaan van schoten voor het doel en backhandschoten.

Warrior W03

Warrior W28 bochten

Vergeleken met de W03-bocht verschilt deze door een meer gebogen punt, een lagere bladhelling en een vlakker eerste derde deel van de hiel. Het blad is geschikt voor snel en nauwkeurig schieten met de pols en katapult.

Warrior W03

Pattern van de Warrior M03

Dit type buiging wordt gekenmerkt door een lichte kromming van het blad in de richting van de stokhandgreep. Hiermee kunnen spelers de puck gemakkelijk van de grond tillen en deze beter controleren tijdens verschillende manoeuvres en technieken.

Technologieën (7)

Warrior R.L.C. 188

Lichtgewicht constructie van duurzame materialen

Warrior selecteert de beste materialen om extreem lichte en duurzame hockeysticks te maken. R.L.C. 188 brengt de nieuwste koolstofcomposiettechnologie. Het combineert vezels met een lagere dichtheid en thermoplastische coating met epoxyhars, waardoor de gewenste eigenschappen worden bereikt.

Naar informatie over technologie

Pattern Warrior W03+W28

Warrior W03Pattern Warrior W03

Een licht gebogen blad met een afgeronde punt gemaakt voor precieze passes. Het is ook geschikt voor het slaan van schoten voor het doel en backhandschoten.

Warrior W03Pattern Warrior W28

In vergelijking met de W03-pattern verschilt deze door een meer gebogen punt, een lagere bladhelling en een vlakker eerste derde deel van de voet. Het blad is geschikt voor snel en nauwkeurig schieten met de pols en katapult.

Naar informatie over technologie

Warrior Ergo Shaft Shape

Veilige grip op de club

De ergonomische vorm van de schacht ligt comfortabel en veilig in de hand. Het vasthouden van de stick is erg prettig en vooral betrouwbaar. Hij zal niet vanzelf uit je handen glippen. Dit is de Warrior Ergo Shaft Shape-technologie, die zorgt voor een veel betere zwaai en scherp schieten. De bezoekende keeper bezorgt je nachtmerries.

Naar informatie over technologie

Warrior Sabre Taper

Chirurgisch precies

De unieke conische vorm van de hockeystick zorgt voor een veel grotere nauwkeurigheid. De stick buigt sneller en stuurt direct een nauwkeurige puck. Dit is de technologie van het merk Warrior Sabre Taper. Je passes komen altijd precies bij de juiste ontvanger terecht en de puck die naar het bezoekende doel gestuurd wordt heeft een grote kans van slagen.

Naar informatie over technologie

Warrior Minimus Carbon

Lichter dan voorheen

Dankzij de Minimus Carbon koolstofvezels is de hockeystick nog lichter dan zijn voorganger. Hierdoor wordt het werken met de puck nog gemakkelijker dan voorheen, en met een beetje oefening kun je de puck negen van de tien pogingen onder het deksel tillen.

Naar informatie over technologie

Warrior Apex Grip Texture

Beter dan instantlijm

De speciale textuur op het oppervlak van de stick in combinatie met de sticky grip zorgen voor een maximale stevige grip. Spelers kunnen zich zo concentreren op schoten en loops zonder het risico te lopen dat de stick uit hun hand wordt geslagen.

Naar informatie over technologie

Warrior Apex Grip

Zoals vastgelopen

Dankzij de Warrior Apex Grip technologie glijdt de hockeystick niet zomaar uit je hand. De plakkerige grip helpt je een stevige grip te krijgen. Passes zullen nauwkeuriger zijn en schoten zullen scherper zijn, en je zult uit de krappe ruimtes voor het doel komen zonder je stick te verliezen.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen