123646

Dames hardloopschoenen adidas Ultraboost 21 Halo Blush

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

Dames hardloopschoenen adidas Ultraboost 21 Halo Blush in de kleur oranje voor onderweg en als stijlvolle schoen voor in de stad.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 123646

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Ultraboost 21

Dames hardloopschoenen adidas  Ultraboost 21 Halo Blush

Dames hardloopschoenen adidas Ultraboost 21 Halo Blush

114.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Ultraboost 21
Geslacht vrouwen
Kleur oranje
Drop 10 mm
Gewicht 340 gr
Landing neutrale
Type loop Training

Beschrijving

Ervaar een duizelingwekkende energieteruggave adidas Ultraboost hardloopschoenen voor op de weg, die van elke stap een kleine explosie maken. Wacht nergens op en ga voor de ervaring van een lange, comfortabele en toch snelle run, want de nieuwe generatie de Ultraboost 21 hardloopschoenen zullen de verbruikte energie als een boemerang aan je teruggeven.

6% meer

Ultraboost 21 bevat 6% meer energiecapsules in de tussenzool. Dit betekent meer energie en comfort bij elke stap en rebound. Hoewel dit de schoen zwaarder maakt (310 g), kan hij het zich veroorloven dankzij de innovatieve BOOST-technologie.

Torsiesysteem LEP

Als meer BOOST meer energieteruggave en comfort betekent, het torsiesysteem LEP (Linear Energy Push) brengt Ultraboost-hardloopschoenen nog dichter bij prestaties. Het stabiliseert de schoen, zodat je er zelfs geen omkijken naar hebt hardlopers met een pronatievoet. Bovendien zijn Ultraboost 21 dankzij LEP o 15% dynamischer.

Materialen uit de oceaan

adidas staat bekend om zijn focus op het gebruik van gerecycled plastic uit de oceanen. Het bovenwerk van de Ultraboost 21 bestaat uit Primeknit+ stof, die niet alleen comfortabel om de voet zit, maar ook het milieu spaart.

Continentale zool

Om je run een echte kick te geven, hebben de ingenieurs van adidas de zool uitgerust met Continental-rubber. Snelheid zit letterlijk onder je duim.

Náhled videa

We bieden de adidas Ultraboost 21 ook aan in het oranje.

Technologieën (3)

adidas Boost

Je hebt geen vleugels nodig, revolutionair schuim schopt je

Geen sap meer? Boost - technologie wordt geleverd met een revolutionair schuim in de zool dat je een kick van nieuwe energie zal geven. Duizenden energiecapsules worden bij elke impact geactiveerd en bij het terugveren voel je je als een ander persoon aan het begin van een sportwedstrijd.

Naar informatie over technologie

adidas Primeblue

Primeblue voor een betere wereld

De bovenkant van het product is op ecologische wijze gemaakt van Primeblue-materiaal, wat een aandeel van minimaal 50% materiaal uit gerecycled plasticgarandeert. Dit product helpt dus om het plastic afval dat zich ophoopt in de oceanen te verminderen. Ren voor een goed bewegingsgevoel en voor een beter gevoel in de ziel.

Naar informatie over technologie

adidas Torsion System

Voor een natuurlijk correcte voetbeweging

Het gebruik van adidas TORSION® SYSTEM-technologie zorgt voor de mobiliteit van de voet in zijn natuurlijke bereik en beschermt tegelijkertijd de voet tegen overmatig draaien.

Wat is torsie?

Torsie zelf is slechts een beschrijving van de beweging, wat betekent dat het gegeven botgebied in de tegenovergestelde richting draait.  

Wat betreft het been, er is een draaiing tussen de voor- en achterkant van het been.

Deze beweging vindt plaats in de wreef door middel van 5 kleine botten. Het natuurlijke bewegingsbereik is ongeveer 30° naar binnen (mediaal) en ongeveer 15° naar buiten (lateraal). De torsiebeweging van het been is een passieve beweging, wat betekent dat het niet wordt veroorzaakt door spiercontractie, maar een reactie is op de belasting van het been.

Hoe werkt het?

Bij sportschoenen heeft het TORSION SYSTEM de taak om de natuurlijke torsiebeweging van de voet bij belasting (30°/15°) mogelijk te maken en tegelijkertijd te beschermen tegen sterk verhoogde torsiebewegingen en tegen verwondingen aan de wreef. Om het systeem deze functie te laten uitvoeren, moeten de torsie-elementen precies op elkaar zijn uitgelijnd.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen