170261

Dames hardloopschoenen Inov-8 F-Lite Fly G 295 (S) Black/White

ID {{ productCode }}

Dames hardloopschoenen - Kleur Zwart, Drop 8mm, Aanbevolen oppervlak weg, Mate van demping medium, Landing neutrale , Type loop Training

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 170261

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Dames hardloopschoenen Inov-8  F-Lite Fly G 295 (S) Black/White

Dames hardloopschoenen Inov-8 F-Lite Fly G 295 (S) Black/White

116.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Geslacht vrouwen
Kleur Zwart
Producttype hardloopschoenen voor op de weg
Geschikt voor de sporten loop
Drop 8mm
Aanbevolen oppervlak weg
Mate van demping medium
Gewicht 295 gr
Landing neutrale
Type loop Training

Beschrijving

Het bovenwerk van de schoen is ruim genoeg, zelfs voor atleten met een bredere voetvorm, en wijst op het dubbele karakter van de F-LITE FLY. Je kunt deze schoen niet alleen gebruiken voor hardlopen op de weg, maar ook voor een intensieve work-out buiten en binnen. In tegenstelling tot klassieke hardloopschoenen heeft de F-LITE FLY een bovenwerk met een intensievere zijdelingse stabilisatie, wat wordt verzekerd door een robuustere breistructuur rond de wreef. Je zoekt tevergeefs naar harde en stevige verstevigingselementen, waardoor er geen gevaar is voor blauwe plekken of blaren. Ook bij intensieve richtingsveranderingen en dynamische oefeningen beweegt de voet niet in de schoen, terwijl je tijdens duurlopen geen verschil merkt met een klassieke hardloopschoen.

Nieuwe materialen openen nieuwe mogelijkheden voor ons. De met grafeen verrijkte grip voor een geweldige verhouding tussen grip en duurzaamheid ken je al heel goed. Nu breekt er een nieuw tijdperk aan. Het tijdperk van grafeendemping. Je kunt er ten volle van genieten in de nieuwe INOV-8 F-LITE FLY, die de grenzen tussen hardlopen op de weg en training vervaagt.

G-FLY dempingsschuim verrijkt met grafeen profiteert van alle voordelen van dit Nobelprijswinnende materiaal. Een combinatie van maximale flexibiliteit, stabiliteit en energieteruggave. Deze cocktail van functies vormt het kloppende hart van de nieuwe F-LITE FLY, die u vanaf de eerste stap enthousiast zal maken.

De tussenzool heeft een Drop van 8 millimeter en biedt 16 millimeter demping onder de hiel. Dit is een laag die hoog genoeg is om het nodige comfort te bieden voor volumetraining of een lichte draf op verharde wegen. Tegelijkertijd zorgt deze kracht voor een perfecte gevoeligheid en gevoel voor de voet, wat nog wordt versterkt door de hybride zool.

Voor F-LITE FLY vindt u geen klassiek rubberpatroon, maar een hybride contactoppervlak van rubberschuim. Deze hybride zool geeft de schoen extreme flexibiliteit, omdat er absoluut niets is om buigen te voorkomen bij afwezigheid van hard rubber. De grip op de verharde oppervlakken waarvoor de F-LITE FLY is ontworpen, is perfect in zowel droge als natte omstandigheden. Door de aanwezigheid van grafeen is de duurzaamheid ook probleemloos, wat overeenkomt met de standaard van dikke wegschoenen.

Als gevolg hiervan is de F-LITE FLY, dankzij de gebruikte materialen en de constructie, een van de levendigste schoenen op de markt, die razendsnel en met chirurgische precisie zal reageren op de kleinste beweging van je voet. Dit is betrouwbaar verankerd in de schoen dankzij het sterke en duurzame gebreide bovenwerk.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen