170313

Dames hardloopschoenen Inov-8 Parkclaw G 280 (S) Sangria/Red UK 6,5

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

Een nieuwe toevoeging aan de INOV-8 hardloopschoenen is er voor alle hardlopers die graag weg- en trailroutes combineren. De PARKCLAW G 280 bouwt voort op de PARKCLAW 260 en brengt deze naar een voorheen onbekend niveau.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 170313

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

vanaf: 2.789.00 Kč

Dames hardloopschoenen Inov-8  Parkclaw G 280 (S) Sangria/Red  UK 6,5

Dames hardloopschoenen Inov-8 Parkclaw G 280 (S) Sangria/Red UK 6,5

117.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Modellijn Parkclaw
Geslacht vrouwen
Kleur paars
Drop 8mm
Landing neutrale

Beschrijving

Het concept blijft onveranderlijk, voortbouwend op de extreme populariteit van gravelbikes. Voor hardloopschoenen betekent dit een lichtgewicht en wendbaar ontwerp dat we kennen van wegmodellen, maar dat is aangepast om zelfs een licht parcours aan te kunnen zonder met een oogwenk te knipperen.


De G-GRIP-zool van grafeenmix heeft een fijn patroon dat perfect blijft zitten en lang meegaat op asfalt en ook op licht terrein wordt gebruikt. Dankzij de agressieve vormgeving is de griphoogte van 4 millimeter voldoende voor hardlopen op zowel veld- als boswegen of voetpaden. De dichtheid van het monster zorgt voor een groot contactoppervlak, wat zelfs op nat, glad asfalt niet teleurstelt, waar klassieke trailschoenen vaak grote problemen hebben.


De dempingslaag bestaat uit grafeenschuim G-FLY, dat comfort, stabiliteit en dynamiek aan de schoen toevoegt. Het hieldempend vermogen steeg naar 20 mm met een daling van 8 mm. Dankzij de G-FLY-eigenschappen, voornamelijk vanwege de vormstabiliteit en hoge elasticiteit, maakt de PARKCLAW G 280 een veel lagere indruk. Als resultaat krijg je een schoen met topcomfort, zelfs tijdens heel lang hardlopen op de weg, maar met een zeer hoge flexibiliteit, gevoeligheid en proprioceptie. Deze functies helpen je niet alleen om het terrein onder je voeten te lezen en waar te nemen, maar ook om de looptechniek te verbeteren, omdat de feedback direct en nauwkeurig is, ondanks de hogere dempingslaag.


Het bovenwerk bestaat uit een gestructureerd gaas met lichte stabilisatie van de inzet en een massievere vingerbescherming. Het resultaat is een lichtgewicht en zeer duurzaam bovenwerk dat zelfs een hoger tempo niet in de weg staat en tegelijkertijd veel beter is in het omgaan met hobbels en obstakels dan alleen op de weg. Ook hier werken we met elementen die we kennen van raceschoenen en die we aanpassen aan de behoeften van hardlopen op licht terrein. Kortom, het universele grindconcept van lichaam en geest.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen