1354984

Dames tennisschoenen Wilson Kaos Swift 1.5 Clay Eastern

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

Damestennisschoenen Wilson Kaos Swift 1.5 Eastern op gravel voor gevorderde en ervaren spelers in een modern design dat snelheid en behendigheid op de tennisbaan bevordert.

Kies een kleur

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1354984

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Kaos

Dames tennisschoenen Wilson Kaos Swift 1.5 Clay Eastern

Dames tennisschoenen Wilson Kaos Swift 1.5 Clay Eastern

130.00
93.90
Je bespaart 36.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 93.90 €

Parameters

Aanbevolen oppervlak klei
Jaarcollectie 2023
Modellijn Kaos
Kleur Blauw
Aanbevolen gebruik inzet van wedstrijden en toernooien, opleiding
Bovenmateriaal mesh-werk
Materiaal middengedeelte R-DST+
Materiaal zool Duralast

Beschrijving

Damestennisschoenen Wilson Kaos Swift 1.5 Eastern op gravel voor gevorderde en ervaren spelers in een modern design dat snelheid en behendigheid op de tennisbaan bevordert. Snelheid op de baan betekent veel meer dan alleen maar over het vlakke sprinten. De Wilson Kaos Swift 1.5-schoen houdt je snel in elke richting, van heen en weer rennen tot achteruit rijden voor een smash.

Náhled videa

Omdat zijwaartse beweging het belangrijkste is bij tennis, rusten deze schoenen op het Kaos-chassis, wat je flexibiliteit en ondersteuning geeft bij zijwaartse bewegingen. Natuurlijk is de mediale bescherming van de duim de Medial Drag Pad, die het scheuren van het bovenwerk voorkomt tijdens agressief naar de zijkanten glijden.

De Wilson WSS (Women's Specific Support) tussenzoolconstructie helpt vrouwen bij het maximaliseren van stabiliteit, bewegingscontrole en ondersteuning van de voetboog. Verbeterde ventilatie koelt de voet beter tijdens veeleisende bewegingen. Voeg een extra knusse sokconstructie aan de binnenkant toe en je hebt een schoen die zowel comfortabel als snel is.

Technologieën (7)

WILSON Endofit

Zoals in katoen

De interne Endofit- constructie omsluit de voet perfect en versterkt het been als geheel, inclusief de enkel, voor ondersteuning tijdens plotselinge zijwaartse bewegingen en stuiters. Hierdoor minimaliseer je het risico op een verstuiking van je enkel en mogelijk letsel.

Naar informatie over technologie

WILSON R-DST+

Wees altijd alert

De uitzonderlijk hoogwaardige tussenzool van R-DST+ EVA-schuim biedt geweldige hielflexibiliteit en verbeterde teenstuit voor snellere respons. Om het winnende schot te spelen, moet je altijd alert zijn en je tegenstander een stap voor zijn. Een verdere vermindering van de reactietijd zal u helpen te winnen.

Naar informatie over technologie

Duralast

Druk je stempel op de baan

De rubberen zool metDuralast-technologie is zeer duurzaam en hechtop alle soorten ondergrond. Bovendien verbetert het de vering en respons bij plotselinge bewegingen. Met perfecte tractie domineer je het veld met perfecte bewegingen.

Naar informatie over technologie

WILSON Dynamic Fit-DF2

Reageer sneller

Dankzij de Dynamic Fit-DF2- technologie heeft de schoen een laag profiel en is hij van hiel tot teen met 9 mm verkleind. Het laten zakken van de schoen zorgt voor een beter gevoel en een snellere reactie voor agressieve spelers bij het achtervolgen van de bal.

Naar informatie over technologie

WILSON Kaos Chassis

Constructie van straaljagers

Uitgerust met Wilson Kaos Chassis- technologie, heeft de schoen een tweedelige constructie die is geïnspireerd op het ontwerp van straaljagers. Deze technologie zorgt voor de natuurlijke beweging van de voet door twee mechanismen in te schakelen: flexibele ondersteuning van de voetboog voor comfort en snelheid; zijdelingse ondersteuning voor torsiecontrole en verbeterde stabiliteit.

Naar informatie over technologie

WILSON WSS

Ontwerp voor vrouwen

De vorm van de zool en tussenzool is speciaal ontworpen voor vrouwen met WSS (Women Specific Support) technologie. In gevoelige gebieden zoals het middengedeelte van de schoen en de hiel, wordt het materiaal aangepast om de vorm van de schoen te optimaliseren en adequaat te reageren op de belasting. De schoen reageert dus beter op de specifieke dynamiek van vrouwelijke bewegingen en biedt betere ondersteuning van de voetboog, stabiliteit en controle.

Naar informatie over technologie

WILSON Ortholite EVA Molded

Comfortabele en functionele binnenzool

De binnenzool van de schoen is gemaakt van Ortholite® EVA-schuim met hoge dichtheid. Dit maakt het zacht en duurzaam.
Wilson-Ortholite.jpg

Naar informatie over technologie

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen