188538

Flash Sale: extra-10

Heren zaalschoenen Yonex Power Cushion Eclipsion X2

ID {{ productCode }}

Test sportartikelen voor 101%. Passen ze niet, stuur ze dan naar ons terug! Ontdek meer.

De Yonex Power Cushion Eclipsion X2 Acid Yellow herenschoenen zijn klassieke schoenen voor badminton en andere indoorsporten.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 188538

10% korting

Flash Sale
2 dag
10
22
27

Coupon code:
extra-10
Prijs na applicatie:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 127.90 €
Heren zaalschoenen Yonex  Power Cushion Eclipsion X2

Heren zaalschoenen Yonex Power Cushion Eclipsion X2

150.00
127.90
Je bespaart 22.10 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Laagste prijs in de afgelopen 30 dagen: 127.90 €

Parameters

Kleur Geel
Jaarcollectie 2022/23
Bovenmateriaal Yonex Double Russel Mesh
Tussenzool Synthetische hars
Zool rubber

Beschrijving

De Yonex Power Cushion Eclipsion X2 indoorschoenen voor heren in knalgeel zijn klassieke schoenen voor badminton en andere indoorsporten, gemaakt met technologieën waarmee je je spel kunt verbeteren. Ze geven je een uitstekend ademend vermogen, comfort, stabiliteit en goed voetenwerk.

Technologie voor betere prestaties

Power Cushion-technologie zorgt voor een goede schokdemping en keert vervolgens de energie van de impact om voor een optimale overdracht naar je volgende beweging. Deze schoen maakt ook gebruik van superlicht en duurzaam Double Russel Mesh, dat acht keer meer ademend vermogen biedt om vocht af te voeren dan gewoon mesh. Durable Skin is een verbeterde bovenwerktechnologie voor meer duurzaamheid met behoud van comfort.

Technologieën (8)

YONEX Synchro-Fit Insole

Beter contact met de schoen

De speciaal gevormde Synchro-Fit binnenzool maakt het mogelijk om meer contact tussen de schoen en de voet te behouden, wat zorgt voor een betere mobiliteit, een snellere reactie op dynamische bewegingsveranderingen en een efficiëntere energieoverdracht.

Naar informatie over technologie

YONEX Hexagrip Sole

Betere grip en lichter materiaal

Hexagrip Sole-technologie is gemaakt voor behendig en stabiel voetenwerk. Het Hexagrip-patroon is gemaakt van een nieuw ontworpen materiaal dat 3% betere grip biedt en 20% lichter is dan conventioneel materiaal.

Naar informatie over technologie

YONEX Durable Skin

Duurzaam flexibel bovenwerk

Het speciale adaptieve materiaal van het bovenwerk heet Durable Skin. Het bovenwerk van de schoen is sterk, slijtvast en verankert tegelijkertijd de voet stevig in de schoen voor maximale ondersteuning, zelfs tijdens slides en dynamische lunges. Dit materiaal is bovendien erg licht en belast de voet niet onnodig.

Naar informatie over technologie

YONEX Double Russel Mesh

YONEX Double Russel Mesh

Dit superlichte en duurzame gaas zorgt voor een acht keer betere luchtuitwisseling dan conventionele materialen en zorgt voor maximale vochtafvoer van de voet.

Naar informatie over technologie

YONEX Round Sole

Soepele beweging en maximale energieoverdracht

De YONEX Round Sole is ontworpen voor algemene ondersteuning voor snel en soepel voetenwerk. In de schoen geïntegreerde technologie minimaliseert krachtverlies, zorgt voor soepele bewegingen en maximale energieoverdracht.

Naar informatie over technologie

YONEX Toe Assist Shape

Duim omhoog voor voetsteun

De vorm van de schoen met Toe Assist Shape -technologie benadrukt de teen in een centrale positie. Hierdoor krijgen zelfs spelers met grotere duimenmaximale ondersteuning. Een bijwerking is meer steun voor de voetboog en een stabielere hiel.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Cushion+

Nog betere schokabsorptie

YONEX Power Cushion+ technologie zorgt voor een nog betere schokabsorptie dankzij een speciale elastische hars. Vergeleken met de originele YONEX Power Cushion-technologie is dit een toename van 25% in schokabsorptie. Als een rauw ei van 12 meter hoogte op een Power Cushion+ schuimoppervlak viel, stuiterde het ei 6 meter hoog zonder te breken.

Naar informatie over technologie

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

Dankzij het Power Cushion System worden schokken in de voor- en achterkant van de schoen effectief opgevangen door twee kussens van speciaal schuim met dubbele dichtheid, die op hun beurt zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de initiële impactschok en zo schokken op de voet effectief elimineren en het hele been.

Het Power Cushion- systeem wordt goed geïllustreerd door een video van een vallend ei (vanaf een hoogte van 2 m), wanneer de impactenergie na de impact wordt overgedragen op de omgeving, valt het ei als een kussen en stuitert het weer omhoog zonder te breken.

Een speciale uitneembare Power Cushion- binnenzool met drie ingebouwde laterale torsiestabilisatoren (twee aan de binnenkant van de schoen, de derde aan de buitenkant) definieert de juiste positie en positie van de voet, voorkomt zijwaartse bewegingen van de voet in de schoen en verhoogt ook de algehele stabiliteit van de schoen
Hierdoor vermindert het effectief het risico op voeten.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen