1431547

IJshockey handschoenen Warrior Covert QR6 Team Red Senior

ID {{ productCode }}

IJshockey handschoenen - Senior, Modellijn Covert, Prestatie, Beschermingsgraad verhoogde , Pasvorm Afgeschuind, Kleur Rood, Vingeruitvoering 2-delige gearticuleerde vingers, Duimuitvoering AxyFlex Thumb

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1431547

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model Covert

IJshockey handschoenen Warrior Covert QR6 Team Red Senior

IJshockey handschoenen Warrior Covert QR6 Team Red Senior

119.00
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Grootteklassen Senior
Modellijn Covert
Producttype IJshockey handschoenen
Geschikt voor de sporten Ijshockey
Prestatieklasse speler Prestatie
Seizoen 2024/2025
Beschermingsgraad verhoogde
Pasvorm Afgeschuind
Kleur Rood
Buitenmateriaal (bovenkant handschoenen) EXO + DUO - LAM
Vingeruitvoering 2-delige gearticuleerde vingers
Duimuitvoering AxyFlex Thumb
Materiaal handpalm Pro Palm
Manchet AxyFlex Cuff
Technologieën Warrior Covert Taper Fit, Warrior Propalm, Warrior DUO-LAM, Warrior Butter Soft Feel, Warrior Axyflex Thumb

Beschrijving

IJshockey handschoenen Warrior Covert QR6 Team Red Senior zijn ijshockeyhandschoenen voor volwassen ijshockeyers. Je ijshockeyhandschoenen bepalen je grip op de stick. Daarnaast beschermen ze je vingers en polsen tegen slagen met een hockeystick.

IJshockeyhandschoenen met een vleugje professionaliteit

Warrior Covert QR6 Team Red zijn ijshockeyhandschoenen voor ijshockey op hoog niveau. Deze handschoenen beschikken over de basistechnologie die je ook bij professionele modellen vindt. Daardoor heb je een goede grip op je stick en worden je vingers en polsen goed beschermd als je meerdere keren per week hockeyt.

Beschermt vingers en pols

De beschermingsgraad van de handschoenen Warrior Covert QR6 Team Red is relatief hoog. Ze zijn dus geschikt voor contacthockey op lagere niveaus, waar niet met maximale intensiteit wordt gespeeld en de botsingen niet zo hard zijn.

Nadruk op snelheid en controle

De handschoenen Warrior Covert QR6 Team Red hebben een afgeschuinde pasvorm. Handschoenen met deze pasvorm zijn breder rond de vingers en bieden meer ruimte voor controle over je stick. Rond de pols zijn ze smaller, waardoor ze meer nadruk op snelheid en prestaties leggen.

Basisverdeling van de vingers in 2 delen

De handschoenen Warrior Covert QR6 Team Red hebben tweedelige vingers. Vergeleken met driedelige vingers of minimaal een driedelige wijsvinger heb je wat minder controle over je hockeystick.

Technologieën (5)

Warrior DUO-LAM

Dubbellaags schuim en plastic inzetstukken

HD VN-schuim en schuim met gemiddelde dichtheid beschermen de hand tegen stoten. Om de bescherming te vergroten, worden ze aangevuld met plastic inzetstukken op de rug van de hand, manchet en vingers.

Naar informatie over technologie

Warrior Butter Soft Feel

Zoals boter

Met Butter Soft-technologie gaat het werken met de puck op rolletjes. De beweegbare duim en het zachte binnengedeelte van de handschoen van hoogwaardige materialen helpen je om je sneller aan het spel aan te passen en vooral om de hockeystick comfortabel vast te houden.

Naar informatie over technologie

Warrior Propalm

Duurzame handpalm zonder de controle te verliezen

De handpalm is gemaakt van nog duurzamer Clarino leer Warrior Propalm en biedt een veilige stokgrip voor maximale controle over de puck.

Naar informatie over technologie

Warrior Covert Taper Fit

Handschoenen die zich aanpassen

Warrior Covert Taper Fit geeft je het gevoel van een tweede huid. Deze hockeyhandschoenen passen zich aan de natuurlijke vorm van je hand aan, zodat je de volledige controle hebt over elke beweging. Flexibele materialen bieden maximale mobiliteit en beschermen je tegelijkertijd tegen stoten.

Naar informatie over technologie

Warrior Axyflex Thumb

Duim bescherming

Bescherm uw duimen tegen ontwrichting dankzij de Axyflex Thumb-gadget.

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen