529 EUR

Kinderfiets Academy Grade 6 - 26" Red

Kinderfiets - 26 inch, Lichaamslengte 140 - 165cm, Aanbevolen leeftijd 10 - 14 jaar, Kleur Rood, Aantal versnellingen 8 snelheden, Materiaal frame aluminium, Gewicht 9 kg

Kies een kleur

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1440887

Kinderfiets Academy  Grade 6 - 26" Red

Kinderfiets Academy Grade 6 - 26" Red

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Parameters

Diameter wielen 26 inch
Lichaamslengte 140 - 165cm
Geslacht kinderen
Aanbevolen leeftijd 10 - 14 jaar
Maat 26 inch
Kleur Rood
Aantal versnellingen 8 snelheden
Materiaal frame aluminium
Gewicht 9 kg

Beschrijving

Op zoek naar een stijlvolle en ultralichte fiets voor jonge fietsers? Met trots presenteren we de Academy Grade 6 - 26" Rode Kinderfiets! Deze fiets combineert een modern ontwerp, hoogwaardige onderdelen en een ergonomische aanpak, waardoor het de ideale keuze is voor kinderen van 10 tot 12 jaar.

Assen met vaste wielen

Het lichtgewicht aluminium frame biedt uitstekende stijfheid en stabiliteit, waardoor de fiets gemakkelijker te hanteren en veiliger te berijden is. Wielen met een vaste as bieden uitstekende controle en stabiliteit, wat belangrijk is voor jonge rijders op verschillende soorten terrein.

De fiets is ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen en is perfect aangepast aan de ergonomische eisen van kinderen en jongeren. Frames met diepe en smalle onderste framestutten zorgen voor een goede beengeleiding, wat ideaal is voor kinderen.

Optimaal voetbereik

De korte pedaalhendels en rechte zitpositie zorgen voor een optimaal voetbereik tot de grond, wat de veiligheid en het comfort bij het stoppen en starten verhoogt. Met een gewicht van slechts 9 kg is deze fiets ideaal voor langeafstandsritten met het gezin. Heuvels overwinnen is een makkie met deze fiets.

Verstelbaar ontwerp

De fiets is eenvoudig verstelbaar, waardoor hij met je kind meegroeit en langdurig te gebruiken is. De geoptimaliseerde Q-factor (pedaaloverspanning) zorgt voor efficiënt en comfortabel trappen, waardoor de kans op blessures afneemt en het rijcomfort toeneemt.

De Academy Grade 6 - 26" Rode Kinderfiets is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, veiligheid en prestaties. Met een lichtgewicht aluminium frame, ergonomisch ontwerp en kwaliteitsonderdelen is deze fiets de perfecte keuze voor jonge fietsers die het plezier van fietsen willen ervaren en er tegelijkertijd voor willen zorgen dat hun fiets een gezonde ontwikkeling en veiligheid bevordert.

Komt voor in de categorieën

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen